Consiliul General al Municipiului Bucuresti permite fundatiei Ronald S Lauder Romania sa amenajeze o sala de sport pe terenul de circa 1000 mp pe terenul aflat la intersectia strazii Clucerul Udricani cu str. Iuliu Barasch, in zona Unirii. In 2015, terenul a fost dat de Consiliul General in folosinta gratuita fundatiei pentru a amenaja un teren de sport in termen de 2 ani.

Sala de sport va fi folosita de elevii Complexului Educational Lauder - Reut. Fundatia doreste sa amenajeze o sala de sport pentru a putea fi folosita si pe perioada iernii.

Terenul are o suprafata de 1015 mp si se afla in centrul Capitalei, la intersectia strazii Clucerul Udricani cu str. Iuliu Barasch, zona Unirii.

Terenul a fost dat in 2015, pe o perioada de 49 ani, fundatiei Ronald S Lauder, pentru a amenaja un teren de sport. Terenul a fost dat pentru a fi folosit "pentrru uz si folosinta publica si numai cu destinatia de teren de sport". Dreptul de folosinta gratuita inceteaza in situatia in care in termen de 24 de luni (28.05.2015) nu s-au inceput lucrarile de amenajare sau terenul nu este folosit conform destinatiei.

Citeste aici proiectul.