Alina Laufer, vedeta in emisiunile mondene si sotia secretarului de stat in Ministerul Mediului de afaceri, Ilan Laufer, a fost numita marti in consiliul de administratie al companiei municipale Sport Pentru Toti Bucuresti SA, infiintata la propunerea primarului general Gabriela Firea.

Alina Si Ilan LauferFoto: Facebook/Alina Laufer

"O cunosc pe doamna Gabriela Firea de foarte multa vreme si mi-am pus experienta la dispozitia dumneaei in randuri repetate. Nu sunt sportiva de performanta, insa am facut cursuri de antrenor. Am facut niste cursuri pentru mine", a declarat aceasta pentru stirileprotv.ro.

Alina Laufer a fost sotia unui cantaret de muzica latino, Jorge, inainte de a se casatori cu Ilan Laufer. Ea si-a postat pe contul de Facebook o multime de fotografii in ipostaze provocatoare.

Nu este clar pana in acest moment ce background profesional o recomanda pentru ocuparea postului incredintat de Primaria Bucuresti, dat fiind ca Primaria nu a furnizat un CV al vedetei de emisiuni mondene.

Potrivit informatiilor de pe pagina de Facebook, Alina Laufer a invatat la Colegiul National Mihai Viteazul si a terminat Universitatea Bucuresti - facultatea Administratie Publica.