Conducerea Primariei Sfantu Gheorghe intentioneaza sa inaspreasca sanctiunile aplicate soferilor care stationeaza sau isi parcheaza masinile pe pistele pentru biciclisti si pe locurile rezervate persoanelor cu handicap

Primarul municipiului Antal Arpad, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca va propune Consiliului Local ca amenda pentru ocuparea locurilor de parcare rezervate persoanelor cu handicap sa fie de 1.000 de lei.

"Cred ca este oglinda societatii modul cum ne raportam la aceste lucruri. O sa mai marcam in fata institutiilor, mai ales a celor de invatamant, locuri de parcare pentru persoanele cu handicap si o sa propun o amenda de 1.000 de lei pentru soferii care ocupa nejustificat aceste locuri (...) Eu cred ca cei care parcheaza pe locurile persoanelor cu handicap merita o amenda usturatoare (...) De asemenea, o sa propun o amenda mult mai mare pentru soferii care parcheaza masinile pe pistele pentru biciclete", a spus primarul Antal Arpad.

Declaratia vine la cateva zile dupa ce primarul a facut un apel catre cetatenii orasului sa circule mai putin cu masinile si mai mult cu bicicletele.