Primaria Capitalei va face procedura simplificata pentru achizitia de  servicii hoteliere si  catering pentru valori de pana la 3,3 milioane lei fara TVA

de Catiusa Ivanov     HotNews.ro
Marţi, 28 februarie 2017, 17:43 Actualitate | Administratie Locala

Primaria Capitalei va face procedura simplificata pentru achizitia de  servicii hoteliere si  catering, potrivit unei hotarari adoptate marti de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Valoarea pana la care se poate aplica aceasta procedura este de circa 3,3 milioane lei fara TVA.

Primaria Capitalei poate aplica o procedura simplificata proprie pentru achizitia de servicii de invatatamant, de formare/perfectionare profesionala si de servicii hoteliere dar si pentru achizitiile publice de servicii sociale si alte servicii specifice.

Ce inseamna procedura  simplificata si cand se aplica


Potrivit Legii nr. 98/2016 din 19 mai 2016 privind achizitiile publice:

- Conditiile si modalitatile de aplicare a procedurii simplificate presupun cel  putin  termene  mai  scurte  decat  cele  prevazute  in  cuprinsul  prezentei  legi  si  formalitati procedurale reduse fata de cele prevazute in cuprinsul acesteia pentru atribuirea contractelor de achizitie publica, acordurilor - cadru si concursurilor de solutii a caror valoare estimata este mai mare decat pragurile corespunzatoare prevazvute la alin. (1) (3,3 milioane lei fara TVA).

- Procedura  simplificata  se  initiaza  prin  publicarea  in  SEAP  a  unui  anunt  de  participare simplificat, insotit de documentatia de atribuire aferenta.

- Autoritatea contractanta are obligatia de a stabili perioada de depunere a ofertelor in functie de  complexitatea contractului de achizitie publica/acordului - cadru si de cerintele specifice, astfel incat operatorii economici interesati sa beneficieze de un interval de timp adecvat si suficient pentru elaborarea ofertelor si pentru pregatirea documentelor de calificare si selectie, daca sunt solicitate prin documentele achizitiei.

- Perioada minima intre data transmiterii anuntului de participare la procedura simplificata si data - limita de depunere a ofertelor este de cel putin:

a) 10 zile, in cazul in care se are in vedere atribuirea unui contract de achizitie publica de servicii sau produse;

b) 6 zile, in cazul in care se are in vedere atribuirea unui contract de achizitie publica de produse de complexitate redusa;

c) 15 zile, in cazul in care se are in vedere atribuirea unui contract de achizitie publica de lucrari.

- In cazul in care o situatie de urgenta, demonstrata in mod corespunzator de catre autoritatea contractanta, face imposibil de respectat perioadele prevazute de prezenta lege,  autoritatea contractanta poate stabili o perioada redusa pentru depunerea solicitarilor de participare/ofertelor, care nu poate fi mai mica de 6 zile de la data transmiterii spre publicare a anuntului de participare, respectiv transmiterii invitatiei de participare, in cazul atribuirii unui contract de achizitie publica de servicii sau produse, respectiv de 9 zile, in cazul unui contract de achizitie publica de lucrari.
Material sustinut de Julius Meinl

Lori din Onești. “Ador” la Ploiești. Reportaj din culisele concertului Loredanei Groza

Care-i ideea? Ce se întâmplă cu artistul, nu orice artist, adevărat. Cum este Loredana Groza înaintea unui spectacol. Cum stăpânește necunoscutele? Inspirația pentru un nou concert în rutina unui turneu lung. Ore furate de somn, mereu cu valiza făcută. Vocea? Răcise. Și abia începuse “Ador”. Instalațiile video? Erau blocate între Constanța și Ploiești. Drumul era plin de răul vremii. Reportaj din turneul Ador, 11-25 martie 2018. Mâine veți citi un interviu cu Loredana Groza, luat în condiții de turneu.


514 vizualizari

 • +1 (1 vot)    
  Deci sa furam prin procedura simplificata :) (Marţi, 28 februarie 2017, 18:01)

  za-k [utilizator]

  Corect, de ce sa se chinuie cu licitatii, si transparenta, e prea complicat! Tre' facut bani din pix cu legea de partea ta!
 • +2 (2 voturi)    
  si... (Marţi, 28 februarie 2017, 19:58)

  un revolutionar [utilizator]

  castigatoare la categoria MEGA-GIGA CIORDEALA bani fara numar de la stat, doamnelor si domnilor, este camarila psd dragnea via LA PIOVRA NEGOITA & PANDELE NELIMITEDse stie dinainte.
 • 0 (0 voturi)    
  Dictionar de sinonime (Marţi, 28 februarie 2017, 22:30)

  imi_pasa_de_romania [utilizator]

  Sunt curios, dar "SIMPLIFICAT" este cumva sinonim cu "NETRANSPARENT"?


Abonare la comentarii cu RSSBuchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri