Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a declarat ca Sevil Shhaideh, propunerea anuntata de Liviu Dragnea pentru functia de premier, ca este un om foarte corect, impartial, o personalitate a administratiei publice locale si centrale care a colaborat bine cu toti primarii din tara, indiferent de culoarea lor politica.

Gabriela FireaFoto: Agerpres

Firea a spus ca Bucurestiul va avea numai de castigat in urma acestei numiri.

"O cunosc personal pe doamna Shhaideh, a fost secretar de stat si ministru al Dezvoltarii, un om cu care comunitatile vor colabora foarte bine, un om foarte corect, impartial, o personalitate a administratiei publice locale si centrale care a colaborat bine cu toti primarii din tara, indiferent de culoarea lor politica, deci pentru mine ca primar general, pentru d-voastra in calitate de consilieri generali si pentru bucuresteni, propunerea de azi este una foarte buna, foarte nimerita, fiindca va insemna dezvoltarea pentru Capitala, va insemna un partener de dialog eficient, iar propunerile noastre, care au legatura cu decizia guvernamentala, sunt convinsa ca isi vor gasi un ecou mult asteptat", a afirmat ea.

"Bineinteles, ca femeie primar, ma bucur ca vom avea o doamna premier si sunt convinsa ca vom avea de castigat, eu ca premier - ca primar general (rade). Ati vrea voi... Muncim aici impreuna, avem o responsabilitate pe care trebuie sa o ducem pana la capat, iar capatul mandatului nostru, daca avem sanatate, este mai departe, peste 3 ani si jumatate", a mai spus Firea, miercuri, la inceputul sedintei de Consiliu General.