Noul director interimar al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale din Bucuresti (ASSMB) este, incepand de azi, Razvan Ionut Nitu, potrivit informatiilor furnizate de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews.ro. Acesta are 33 de ani si este licentiat in stiinte economico-financiare si banci, fost inspector ANAF. Toate posturile de conducere ale ASSMB au fost scoase, vineri, la concurs, au mai spus reprezentantii municipalitatii.

Fostul director interimar, Eduard Armeanu, si-a incetat activitatea joi si a plecat din orice functie pe care o ocupa la ASSMB.

Catalin Tolontan a scris recent ca acesta a fost numit in functia de director interimar desi are interdictie ANI de a exercita orice functie sau demnitate publica pana la 23.12.2018 si este incompatibil.

Armeanu a ocupat functia de director interimar ASSMB dupa ce Emanuel Butnariu, fostul director interimar, si-a luat concediu pentru a candida la alegerile parlamentare pentru un loc la Senat.

"Ca primar general iau toate masurile legale pentru ca cele 19 spitale ale Capitalei sa fie dotate la standarde europene, achizitiile sa fie organizate transparent, criteriile de igienizare a unitatilor spitalicesti sa fie respectate, bucurestenii sa fie tratati cu respect si competenta de catre cadrele medicale iar medicii si asistentii sa poata sa isi desfasoare activitatea intr-un mediu profesionist, cu dotarile necesare unor investigatii medicale eficiente. Conducerea interimara a ASSMB si-a incetat ieri activitatea. Intreaga conducere a ASSMB va fi angajata prin concurs, conform legii. Noul director general interimar va gestiona activitatea ASSMB pana la finalizarea concursurilor, conform legii", a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru HotNews.ro.

documente

Declaratie avere Nitu Razvan Ionut

(16 Dec 2016) PDF, 872KB

Potrivit declaratiei de avere depusa in 2016, Razvan Ionut Nitu are un teren extravilan in Prahova, Ocina de Jos, in suprafata de 2118 mp, cumparat din 2011. Acesta mai are in Bucuresti si o garsoniera de 26 mp in Bucuresti, cumparata in 2012 cu credit ipotecar.

Acesta mai are o Toyota Yaris din 2009.