Robert Turcescu, liderul de grup al consilierilor PMP din consiliul General, a declarat ca va cere excluderea din partid a celor 3 consilieri generali ai PMP care au ramas alaturi de PSD si ALDE, la ultima sedinta de consiliu general desi restul au parasit sala. Sedinta a fost una cu scandal: partidele din opozitie au parasit sedinta fiindca nu li s-ar fi dat dreptul la replica.

Robert TurcescuFoto: Hotnews

"Povestea pe scurt: in CGMB sintem 4 consilieri generali alesi pe listele PMP la care, teoretic, dupa fuziunea PMP-UNPR ni s-au mai adaugat doi colegi de partid via UNPR. Deci sase. Azi am decis in calitate de lider de grup sa parasim sedinta in desfasurare a CGMB din mai multe motive: ordinea de zi populista intocmita de Firea, atitudinea sfidatoare si obraznica a majoritatii PSD-ALDE fata de ceea ce inseamna dezbaterea democratica intr-un astfel de for. Din cei sase consilieri generali PMP, trei au decis sa ramina in sedinta. Evident, vorbim de cei doi "colegi" veniti de la UNPR ( Florentina Gherghiceanu si Mihai Varza), dar si de Lucian Iliescu. In urmatoarea sedinta a forurilor de conducere ale PMP voi propune excluderea lor din partid. PMP nu este si nu trebuie sa fie asociat cu majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General, o majoritate care se dovedeste pe zi ce trece a fi din ce in ce mai toxica pentru Bucuresti!", a scris Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Fara cei doi consilieri fosti UNPR, actuali PMP, PSD ar putea pierde majoritatea in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.