Traficul rutier va fi restrictionat incepand de vineri, de la ora 22.00, pana duminica la ora 14.00 pe sos. Kiseleff intre str. Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei si pe str. Monetariei, pentru desfasurarea unei activitati sportive.

"In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in fiecare week-end din perioada 1 iulie - 28 august, vor avea loc activitati sportive in cadrul proiectului 'Via Sport' ", se arata intr-un comunicat al Brigazii Rutiere transmis vineri si citat de Agerpres.

Politia recomanda ca rute ocolitoare bd. Kiseleff - str. Ion Mincu - bd. Ion Mihalache - Piata Victoriei.

"Solicitam conducatorilor de autovehicule sa reduca viteza, sa circule cu prudenta in momentul in care se deplaseaza pe langa grupurile de pietoni si sa respecte semnalele politistilor rutieri", se arata in comunicat.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.