Clotilde Armand a anuntat marti ca a renuntat la locul din Consiliul General al Municipiului Bucuresti si l-a pastrat pe cel de la Consiliul local sector 1. Aceasta a declarat ca vrea sa fie alturi de comunitatea din sectorul 1, unde a candidat pentru functia de primar si a obtinut circa 28% dintre voturi, si sa respecte promisiunuile facute in campania electorala.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am primt acest certificat care arata ca am fost aleasa consilier in Consiliul local sector 1 si am semnat declaratia care spune ca am ales postul de consilier al sectorului 1 si nu pe cel din Consiliul General. Am ales sectorul 1. O sa facem tot ce am promis, transparenta in primul rand, o sa publicam tot ce vom gasi. Vrem sa ne organizam, sa avem oameni cu care sa lucram. O sa facem un apel la toti cetatenii sectorului 1 sa se alature noua, echipa de consilieri, platforma este in pregatire, va fi gata in circa o saptamana si va trebui sa lucram cu aceste grupuri de cetateni care se vor constitui. Va fi important ca fiecare cetatean sa se organizeze, nu vom putea trata fiecare cerere, comunitatea trebuie sa se organizeze. V-am promis ca o sa avem un canal de televiziune pe internet, o sa ne intalnim, o sa invitam asociatiile de cartier ca sa dezbatem problemele si apoi o sa putem sa le rezolvam. Sunt foarte fericita daca ideile noastre sunt preluate de alte partide, sa schimbam cum se face politica si administratie locala", a declarat Clotilde Armand.

Clotilde Armand, a candidat pentru functia de primar al sectorului 1, din partea USB, si a obtinut 28,7% din voturi, fiind depasita de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care a fost votat de 31,1% dintre alegatori, potrivit rezultatelor provizorii furnizate de BEC.

Aceasta s-a aflat si pe listele de consilieri ale USB la Consiliul General al Municipiului Bucuresti si Consiliul local sector 1, si putea sa aleaga unul dintre locuri.