Traficul rutier va fi restrictionat in Piata Constitutiei incepand de marti, 17 mai, ora 6,00 si pana pe 23 mai, la ora 24,00, pentru concertul Forza Zu, potrivit informatiilor furnizate de Politia Rutiera. Soferii au la dispozitie mai multe rute ocolitoare.

Palatul Parlamentului gazduieste Adunarea Parlamentara NATOFoto: Hotnews

Potrivit informatiilor furnizate de Politia Rutiera, in perioada 17 mai 2016, incepand cu orele 06.00, pana in data de 23 mai 2016, orele 24.00,circulatia va fi asigurata pe doua benzi pe sens pe bd. Libertatii (sensul adiacent Pietei Constitutiei - intre cele doua bretele), in vederea amenajarii, respectiv dezafectarii scenei.

De sambata, de la ora 10,00, si pana duminica dimineata, la ora 6,00, se va inchide circulatia rutiera pe bd. Unirii, ambele sensuri, intre bd. I. C. Bratianu si bd. Libertatii si pe bd. Libertatii intre Calea 13 Septembrie si bd. Natiunile Unite.

Rute ocolitoare:

- Calea Rahova - Str. C-tin Istrati - Bd. Marasesti - Splaiul Unirii;

- Splaiul Independentei - Calea Stirbei Voda - Calea Victoriei - Piata Unirii - Bd. Carol - Calea Mosilor - Sf. Vineri - Bd. Unirii.

Politia Rutiera solicita conducatorilor de autovehicule urmatoarele:

- sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate;

- sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere;

- sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de participanti si sa evite pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de a traversa a fost observata de catre soferi.