Locuitorii cartierului Drumul Taberei vor avea apartamentele incalzite la parametri optimi cel tarziu in cursul zilei de miercuri, temperatura din calorifere urmand sa creasca gradual din noaptea de marti spre miercuri, a anuntat, marti, primarul general Razvan Sava, dupa intalnirea cu ministru Energiei, Victor Vlad Grigorescu.

Razvan SavaFoto: Hotnews

La intalnire, la care au participat si conducerea RADET si a ELCEN, s-a stabilit ca, incepand de miercuri, cele doua entitati sa lucreze unitar pentru furnizarea in parametri optimi a agentului termic in Capitala.

RADET si ELCEN vor comunica zilnic, atat ministerului Energiei cat si Primariei Capitalei, cantitatile de agent termic livrat populatiei, eventualele situatii de criza sau avarie fiind gestionate unitar de cele doua structuri.

"Prioritatea RADET si ELCEN este aceea de a asigura caldura in locuintele bucurestenilor, dincolo de problemele de ordin tehnic si financiar cu care se confrunta cele doua entitati. Se va lucra in comun pentru a livra un serviciu de calitate catre populatie", a mai spus primarul general Razvan Sava.