Primarul general interimar al Capitalei, Razvan Sava, s-a intalnit, joi, cu vicepremierul Vasile Dincu pentru a solicita Guvernului sprijin financiar in vederea asigurarii continuitatii serviciului de alimentare cu energie termica a Bucurestiului in sezonul rece 2015-2016, el anuntand ca sunt fonduri doar pana la sfarsitul anului. "Astazi, Bucurestiul are rezerve financiare pentru a acoperi alimentarea cu energie termica a orasului doar pana la sfarsitul anului. Creditul obtinut de la Ministerul de Finante si masurile financiare luate de Primarie nu acopera necesarul pentru buna functionare a sistemului centralizat de incalzire a Capitalei pentru tot sezonul rece 2015-2016", a declarat Razvan Sava, potrivit Agerpres.

Caldura pentru bucuresteniFoto: AGERPRES

La intalnire, Sava a solicitat sprijin financiar din fondul de rezerva aflat la dispozitia Guvernului pentru a acoperi diferentele de cheltuieli pentru serviciul de alimentare cu agent termic al Capitalei, necesar in sezonul rece 2015-2016.

Vicepremierul Vasile Dincu a dat asigurari bucurestenilor ca Guvernul, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, impreuna cu Primaria Generala vor cauta solutii pentru buna functionare a sistemului de alimentare cu agent termic al Capitalei, arata sursa citata.