Doua turnuri de birouri de 12 si 16 etaje vor aparea in intersectia Bulevardului Splaiul Independentei cu Soseaua Orhideelor, langa caminele din Regie. Constructia lor a inceput in aceasta toamna, dezvoltatorul proiectului fiind fondul de investitii CA Immo, si se va finaliza in 2017. Investitia se ridica la 75 de milioane de euro.

Simulari ale proiectului OrhideeaFoto: Hotnews

Orhideea_night

Orhideea_night

Foto: Hotnews

"Proiectul totalizeaza o suprafata inchiriabila de aproximativ 37.000 de metri patrati si este din compus din doua turnuri de birouri, amplasate in forma literei H, precum petalele unei orhidee si conectate intre ele printr-o punte cu suprafete vitrate. Constructia a inceput in luna octombrie 2015, cu lucrarile de fundatii speciale, si se va incheia in anul 2017. Cele doua turnuri ale cladirii vor avea 13 (P+12), respectiv 17 (P+16) etaje supraterane cu suprafete generoase, de pana la 2.700 metri patrati pe etaj si cate doua etaje subterane. Proiectul include 406 de locuri de parcare, precum si spatii de depozitare pentru biciclete, cu dusuri si vestiare pentru biciclisti", se arata in comunicatul companiei.

Fondul de investitii CA Immo detine in Romania cinci cladiri de birouri: Opera Center 1 si 2, River Place, Europe House si Bucharest Business Park.