Site-ul pressalert.ro a difuzat marti o inregistrare video cu presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Funzaverde, prezent alaturi de alti sefi locali la sfintirea unui club de biliard din Resita.

Frunzaverde, la sfintirea unui club de biliardFoto: Captura YouTube

Potrivit sursei citate, imaginile sunt de la inaugurarea unui club care apartine controversatului om de afaceri Costel Ciobanu, fost Barbalata, cel care are majoritatea spatiilor comerciale din Resita si din judet, un apropiat al lui Frunzaverde si al primarului din Resita, Mihai Stepanescu. De asemenea, potrivit site-ului citat, numele patronului de la Coda Serv a aparut in mai multe scandaluri, iar firmele sale au fost perchezitionate de DIICOT, anchetatorii ridicand numeroase documente intr-un dosar de evaziune fiscala in care se suspecteaza ca statul a fost prejudiciat prin facturari incrucisate intre firmele detinute de Barbalata.

Pressalert.ro noteaza ca in imagini se observa cum, in fata clubului din centrul Resitei, toata lumea asteapta sosirea lui Sorin Frunzaverde, iar apoi presedintele CJ Caras Severin taie panglica alaturi de omul de afaceri. Printre cei prezenti, pot fi zariti Ianas Roseti, fostul director al directiei patrimoniu de la Consiliul Judetean sau vicepresedintele Ionesie Ghiorghioni, ambii arestati, ulterior, in dosare de coruptie instrumentate de DNA.

"Invitatii, in frunte cu Frunzaverde, au umplut sala, ascultand in picioare, printre mesele de biliard si jocuri de darts, slujba de sfintire. Preotii au binecuvantat aparatele de jocuri de noroc si pe cei prezenti", consemneaza pressalert.ro.

Amintim ca presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, este in prezent cercetat de procurorii DNA, sub control judiciar, el fiind acuzat de pentru instigare la santaj si folosirea influentei.