Mega Mall, noul mall din cartierul bucurestean Pantelimon, a fost inaugurat joi. Mii de bucuresteni s-au inghesuit pe parcursul zilei pentru a vedea centrul comercial. Mall-ul a fost deschis desi lucrarile inca nu au fost finalizate, iar in fata cladirii inca se lucreaza la amenajarea aleilor de acces si a spatiului verde. Nici parcarea subterana nu a fost terminata, iar soferii au fost invaluiti intr-un nor de praf din aceasta cauza. Dezvoltatorii au anuntat ca lucrarile se vor finaliza in circa o luna. Dincolo de aceste neajunsuri, mall-ul, este alaturi de Promenada, cel mai modern mall din Bcuresti din punct de vedere al finisajelor interioare si arhitecturii, dezvoltatorii investind aici circa 165 milioane de euro.

Mega Mall 11Foto: Hotnews

Mega Mall se desfasoara pe 4 niveluri si pune la dispozitia vizitatorilor 3.000 de locuri de parcare, dispuse pe 6 niveluri. Dintre acestea, 1.000 sunt situate pe acoperis.

Acoperind in total 230.000 metri patrati, este centrul comercial cu cea mai mare suprafata construita din Romania si gazduieste peste 200 de magazine printre care si un hypermarket Carrefour, potrivit dezvoltatorilor.

La Mega Mall, bucurestenii vor putea regasi si un cinematograf Cinema City cu 14 sali, dintre care prima sala din Romania echipata cu tehnologie 4Dx, o sala de sport World Class cu piscina semi-olimpica si peste 10.000 mp de food court. Cei mici au la dispozitie nou concept complet tehnologizat de loc de joaca pentru copii, Gymboland. Zona de entertainment cuprinde si un centru de distractie, Magic Arena, dedicat intregii familii, unde vizitatorii vor viziona in direct transmisiuni sportive si se vor bucura de concerte live. Tot aici bucurestenii se vor recrea in zonele de bowling pentru adulti si pentru copii.

In perioada 14-17 mai, vizitatorii se pot bucura de numeroase oferte speciale si promotii pregatite de magazine, precum si de o serie de evenimente speciale. Acestia se vor intalni cu celebrul Titan the Robot, un android controlat electronic, care a urcat pe scena alaturi de Rihanna si Will.i.am, vor putea lua parte la un eveniment coregrafic unic in lume, sustinut de trupa Magic Movers, si isi vor putea face cele mai cool selfie-uri in camerele anti-gravitationale amplasate in mall, pe fiecare nivel. Cei mai norocosi dintre vizitatori vor beneficia de sedinte de makeover, constand in makeup, hair styling si o tinuta completa oferita de magazinele din mall.

Mega Mall este detinut de fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI). Potrivit dezvoltatorilor, mall-ul a fost inchiriat in prezent in proportie de 98%.

"Mega Mall este un centru comercial de ultima generatie, un nou standard pentru retailul romanesc si un reper de arhitectura pentru industria de profil. Gandit sa devina un adevarat centru de lifestyle, acesta include o multime de elemente impresionante de design care sunt menite sa imbunatateasca experienta de shopping si entertainment a consumatorilor, si care sunt unice in Romania si nu numai. Intreg interiorul este scaldat in lumina naturala care patrunde prin cele zece cupole cu o suprafata totala de peste 1.250 metri patrati, precum si prin cele doua luminatoare masive ce acopera 1.500 de metri patrati. Am montat peste 10.000 de metri patrati de vitrine inalte, din care, o mare parte au peste 14 metri inaltime si sunt unice in tara. Coridoarele includ o serie de voiduri largi care sporesc vizibilitatea retailerilor de la un nivel la altul. Cele doua intrari pietonale si parcarea structurala cu 6 niveluri, legata fluent de toate cele trei puncte de acces, sunt gandite sa asigure un flux de trafic egal intre toate nivelurile din centrul comercial. Un proiect de asemenea amploare, axat in jurul experientei consumatorului, nu putea fi completat decat de un etaj intreg dedicat zonei de divertisment si petrecere a timpului liber, care are suprafata echivalenta a doua terenuri de fotbal. Toate aceste elemente, impreuna cu diversitatea de magazine si brand-uri, vor face din Mega Mall destinatia preferata a bucurestenilor de cumparaturi si distractie¬, a declarat Tiberiu Smaranda, Director Executiv NEPI.

Mega Mall gazduieste urmatoarele lanturi de magazine: H&M, Zara, Koton, Mango, Marks&Spencer, Peek&Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Reserved, Reserved Man, Mohito, Sinsay, Bershka, Stradivarius, Orsay, Il Passo, Lee Cooper, Tom Tailor, D¬S Damat, NEXT, Tommy Hilfiger, All Shoes, Steilmann, Musette, Otter, Bata, Stefanel, ECCO, Takko, CCC, Benvenuti, Aldo, Splend'or, Kultho, Bijuteria Teilor, Cellini, Pandora, Swarovski, Folli Follie, Sabrini, Sephora, Douglas, MAC, Kendra, PUPA, Yves Rocher, Sabon, Kallos, Pro Beauty Shop, Profihairshop, Cosmetic Shop si saloanele Gett¬s si Geta Voinea, Flanco, Media Galaxy, Samsung, Germanos, Telekom, Orange si Vodafone. De asemenea, oferta de imbracaminte si articole sportive este foarte bine reprezentata prin magazine ca Intersport, adidas, Nike, Hervis, Sport Vision, Various Brands, Buzz. Produse pentru copii vor oferi magazinele Lego, Dinoland, Noriel, Maxi Toys dar si magazinele ancore ce se adreseaza intregii familii. Si segmentul Home & Deco este acoperit cu generozitate de magazinele English Home, Nobila Casa, Top Shop, Kitchen Shop si Lem's.

FOTOGALERIE Cum arata la inaugurare Mega Mall