"Tineretului Park View" este construit in baza unui contract de asociere incheiat intre Marioara Micsunescu, proprietara terenului din parc (in suprafata de 15.000 de mp), si firma Constructii Locuinte Noi Chi SRL, societate infiintata si administrata de Ion Chirita, cea care construieste si vinde cartierul propriu-zis, potrivit riseproject.ro. Marioara Micsunescu, 56 de ani, este patroana grupului de firme Vlad Exim si proprietara a numeroase active imobiliare amplasate in sectorul 4. Vlad Exim este principalul distribuitor al berii Bergenbier pe piata Capitalei, detine complexul sportiv Sud Arena, depozite si cladiri de birouri.

Intre altele, grupul Vlad Exim este si proprietarul imobilului in care isi are sediul institutia guvernamentala Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM). ANOFM plateste, anual, o chirie de 550.000 de euro catre compania Marioarei Micsunescu.

Constructii Locuinte Noi Chi este o societate infiintata si condusa de Ion Chirita, 68 de ani.

Chirita este un performer in materie de incalcare a legii constructiilor.Este autorul a doua dintre putinele blocuri de apartamente din Bucuresti impotriva carora justitia a pronuntat sentinte de demolare, pe motiv ca au fost construite ilegal. RISE Project a inventariat sapte blocuri de locuinte pe care Chirita le-a construit in Bucuresti in perioada 2006-2014. Toate au fost ridicate prin incalcarea legilor constructiilor si a urbanismului.

Citeste mai mult pe riseproject.ro