Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor a premiat, joi, in cadrul concursului Anuala de Arhitectura Bucuresti, cele mai frumoase cladiri/proiecte realizate de arhitectii din Capitala in perioada 2013-2014. Premiul sectiunii "Arhitectura", categoria social-culturale, a fost castigat de arhitectul Mario Kuibus pentru interventia pe o cladire aflata in Bucuresti, zona Dorobanti. La categoria locuinte, premiul a fost castigat de arhitectii Andrei SERBESCU, Adrian UNTARU, Claudiu FORGACI, Valentina TIGARA, Bogdan BRADATEANU si Simina IGNAT pentru un ansamblu de locuinte realizat in Bucuresti, pe strada Dogarior (zona Eminescu Polona, Tunari).

Premiul seciunii Arhitectur, categoria social-culturale 1Foto: Anuala de Arhitectura Bucuresti
  •     Da click pe FOTOGALERIE pentru a vedea lucrarile premiate la Anuala de arhitectura 2013
  •     Pentru a vedea imaginile la rezolutie mai mare accesati www.anuala.ro

Premiul sectiunii Arhitectura, categoria social-culturale, a fost castigat de arh. Mario Kuibus, biroul de arhitectura RE-Act Now, pentru interventia pe o cladire aflata in Bucuresti, in zona Dorobanti.Foto: Anuala.ro.

Premiul sectiunii Arhitectura, categoria locuinte, a fost castigat de arh. Andrei SERBESCU, arh. Adrian UNTARU, arh. Claudiu FORGACI, arh. Valentina TIGARA, arh. Bogdan BRADATEANU, arh. Simina IGNAT pentru un ansamblu de locuinte realizat in Bucuresti, pe strada Dogarior (zona Eminescu Polona, Tunari).Foto: Anuala.ro.

Premiul sectiunii Design, categoria amenajari interioare, a fost castigat de arh. Andreas Oliver HEIERLE, arh. Cristina TROFIN, biroul de arhitectura Ahaa, pentru amenajarea unui apartament amplasat intr-un bloc interbelic. Foto: Anuala.ro.

Premiul sectiunii Design, categoria design de obiect, a fost castigat de arh. Eliza YOKINA pentru proiectul 11 Case.Foto: Anuala.ro.

Premiul sectiunii studii si proiecte a fost castigat de arhitectii Alexandru AXINTE si Cristian - Daniel BORCAN, biroul Studio Basar, pentru proiectul Piata Universitatii, o expozitie care prezinta diferite reflectii asupra Pietei Universitatii din Bucuresti.

Premiul sectiunii Proiecte de diploma a fost castigat de arh. Carmen PETREA pentru proiectul Monte Pelegrino Civic Center, Palermo. Indrumatori: conf.dr.arh. Georgica MITRACHE, arh. Dragos DORDEA, arh. Ana-Maria MACHEDON, structuri: ing. Madalin COMAN. Foto: Anuala.ro.

Premiul sectiunii Carte de arhitectura a fost castigat de arh. Cristina WOINAROSKI pentru volumul "Istorie Urbana. Lotizarea si Parcul Ioanid din Bucuresti in context european".

Premiul Presedintelui Filialei Bucuresti a fost acordat volumului "Arhitecti romani si detentia politica 1944-1964. Intre destin concentrationar si vocatie profesionala", arh. Vlad MITRIC-CIUPE.

Premiul Opera Omnia a fost acordat arhitectului Stephane PERIANU.