Traficul rutier din Bucuresti va fi restrictionat in acest weekend pe mai multe artere unde sunt organizate evenimente intre care a cincea editie BICICLESTI din 2014, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei, citata de Mediafax.

A cincea editie BICICLESTI de anul acesta este programata sambata, intre orele 10.00 si 18.00, pe Soseaua Kiseleff, unde bucurestenii sunt invitati de ProSport si Asociatia "Bate Saua Sa Priceapa Iapa" la o noua plimbare cu bicicletele, cu rolele, trotinetele sau, pur si simplu, la pas.

Pentru acest eveniment, traficul rutier va fi restrictionat in intervalul 10:00 - 18:00 pe Sos. Kiseleff, intre Piata Arcul de Triumf si Piata Victoriei, si pe str. Arh. Ion Mincu, intre bd. Aviatorilor si bd. Ion Mihalache. Politistii de la Rutiera recomanda rutele ocolitoare Sos. Kiseleff - bd. C-tin Prezan - Piata Charles de Gaulle - bd. Aviatorilor si Sos. Kiseleff - Piata Arcul de Triumf - bd. Maresal Alexandru Averescu - bd. Ion Mihalache - Piata Victoriei.

Un alt eveniment pentru care se impune o restrictionare a traficului rutier este Street Delivery, organizat pe str. Pictor Arthur Verona. Potrivit Brigazii Rutiere, circulatia rutiera pe aceasta strada va fi inchisa in intervalul vineri, ora 00:00 - duminica, ora 24:00, pe portiunea dintre str. J. L. Calderon si bd. Magheru.

O alta restrictie in trafic, valabila sambata, este pentru un maraton ciclist care se va desfasura pe traseul parcarea Clubului de Echitatie Felix Topescu - Aleea Privighetorilor - str. Vadul Moldovei - Aleea Padina - aleile din padurea Baneasa si retur. Intre orele 9:00 si 18:00, nu se va putea circula pe aleea de legatura dintre str. Padina si Aleea Privighetorilor.

Duminica, soferii nu vor putea circula, intre orele 10.00 si 15.00, pe Soseaua Kiseleff, intre Piata Arcul de Triumf si Piata Victoriei, si pe str. Arh. Ion Mincu, intre bd. Aviatorilor si bd. Ion Mihalache. Restrictia este impusa pentru organizarea "Paradei teatrelor pentru copii". Rutele ocolitoare recomandate sunt Sos. Kiseleff - bd. C-tin Prezan - Piata Charles de Gaulle - bd. Aviatorilor si Sos. Kiseleff - Piata Arcul de Triumf - bd. Maresal Alexandru Averescu - bd. Ion Mihalache - Piata Victoriei.