Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat, miercuri, ca Primaria nu va mai oferi constantenilor, in acest an, mici de 1 Mai pentru ca la licitatie s-a prezentat o singura persoana, care s-a retras ulterior temandu-se de verificari din partea autoritatilor, relateaza Mediafax.

"Stiti ca nu mai pot sa organizez sarbatorile campenesti de 1 Mai pentru ca nu avem mici intrucat venise un singur ofertant, l-am declarat castigator si a fugit de frica, s-a retras. A fost achizitie publica, s-a prezentat unul singur, ala din Brasov, din Constanta nici unul, a fost declarat castigator dupa care a spus: "domnule, mie imi e frica daca va dau mici o sa ma caute zece ani in urma ce am facut". S-a retras. Imi pare rau in primul rand pentru oameni", a declarat miercuri, Radu Mazare, la intrarea in sediul IPJ Constanta.

In ultimii ani, Primaria Constanta a organizat de 1 Mai sarbatori campenesti in trei locatii din municipiu, in care a oferit constantenilor mici, dar si concerte de muzica populara.

Mazare a spus ca va sarbatori 1 Mai prin munca intrucat joi vine pe litoral premierul Victor Ponta, acesta urmand sa viziteze mai multe obiective impreuna cu primarul Constantei.

Edilul Constantei a mai spus ca in noaptea de 1 Mai va merge intr-un club din Mamaia, unde va avea loc lansarea noului imn al statiunii, care este interpretat de catre Delia si Speak. El a precizat ca aceasta melodie va beneficia si de un clip in care primarul va aparea, dar ca deocamdanta nu stie foarte multe detalii despre realizarea acestuia.

Radu Mazare a mers, miercuri, la sediul IPJ Constanta pentru ca una dintre obligatiile eliberarii sub control judiciar este prezenta saptamanala la sediul Politiei. Initial, edilul trebuia sa ajunga marti, dar atunci s-a aflat la Curtea de Apel Bucuresti, unde a avut loc un nou termen in dosarul retrocedarilor.