Primaria Capitalei a inceput demolarea parcului de distractii din Parcul Herastrau, urmand sa fie pusa la pamant inclusiv celebra "Roata mare". Instalatiile de agrement apartin firmei Dino Park Invest, iar reprezentantii municipalitatii sustin ca societatea nu detine nici un document legal de amplasare a acestora pe domeniul public. In locul parcului de distractii va fi amenajat un nou loc de joaca pentru copii.

Roata mareFoto: Google Maps

"In vederea infrumusetarii si modernizarii zonei de agrement din Parcul Herastrau - Roata Mare, inspectorii Primariei Municipiului Bucuresti au inceput astazi, 28 aprilie 2014, desfiintarea instalatiilor de agrement amplasate in zona sus mentionata, respectiv: Roata Mare, cursa de cai, pista masinute, trambuline, etc. si a constructiilor cu caracter provizoriu apartinand S.C. DINO PARK INVEST SRL, societate care in calitate de proprietar si administrator nu detine nici un document legal de amplasare a acestora pe terenul apartinand domeniului public al municipiului Bucuresti din Parcul Herastrau", se arata intr-un raspuns trimis de municipalitate la solicitarea HotNews.ro.

Mai mult reprezentantii Primariei Capitalei sustin ca instalatia de agrement "Roata Mare" are o vechime de peste 50 de ani si o uzura fizica ridicata, iar celelalte instalatiile de agrement, preluate de la fosta societate comerciala AGREMENT SA, au o vechime de peste 30 de ani, unele dintre ele nefiind in stare de functionare.