Cati maidanezi mai sunt de fapt in Bucuresti? Ce face Primaria Capitalei pentru a rezolva aceasta problema si in cat timp nu vom mai avea caini fara stapan pe strada? De ce in ultimii zece ani nu s-a facut aproape nimic pentru a rezolva aceasta situatie si s-a ajuns ca doi oameni sa fie omorati de caini? Va rezolva eutanasierea problema pe care o are Bucurestiul sau maidanezii ar trebui sterilizati? Cat ne costa intretinerea cainilor in adaposturi si cat ne costa eutanasierea? Cati caini au fost adoptati de cand a inceput omorarea acestora si care ar trebui sa fie rolul ONG-urilor in ceea ce priveste adoptiile? Razvan Bancescu, seful de proiect al Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, a discutat online cu cititorii.

Razvan BancescuFoto: AGERPRES

Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la sfarsitul articolului.

Nota redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa va limitati la maximum doua intrebari, pentru a da posibilitatea invitatului sa dialogheze cu cat mai multi cititori