Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a anuntat vineri ca, dupa constatarile preliminare ale autopsiei efectuate asupra cadavrului femeii gasite decedate in sectorul 2, zona Colentina, cauza mortii s-a datorat "intoxicatiei etilice acute cu aspirat alimentar gastric", adica era beata si s-a inecat cu voma. Anchetatorii mai precizeaza ca, in acest moment, nu se poate preciza o legatura de cauzalitate intre leziunile traumatice prin muscare cu specific canin constatate si deces. Surse din cadrul IML au declarat insa pentru digi24.ro ca victima ar fi murit in urma muscaturilor de caine.

Aceeasi sursa sutine ca femeia s-ar fi luptat cu cainii si avea plagi profunde care i-ar fi provocat soc hemoragic si traumatic. Totodata, victima avea vasele sanguine sectionate.

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, vineri, ca in cazul femeii care a fost gasita moarta intr-un parc din sectorul 2 al Capitalei, in prezent nu sunt date din care sa rezulte ca decesul s-ar datora muscaturilor de caine. "Nu as vrea sa fac comentarii vizavi de noul caz, nu sunt momentan date ca decesul s-ar datora muscaturilor de caine", a spus Tiberiu Niutu, citat de Mediafax.

O femeie cu varsta si identitate necunoscuta a fost gasita moarta joi dimineata intr-un parc din zona Obor a Bucurestiului, parc aflat la cateva zeci de metri de Primaria Sectorului 2. Mai multi locuitori din zona, care au vazut cadavrul, au declarat pentru corespondentul HotNews.ro ca acesta era plin de muscaturi de caine, fata fiind desfigurata. Sursele din cadrul Politiei spun ca se va stabili cauza decesului dupa realizarea necropsiei.

Reprezentantii Primariei Capitalei spun ca au capturat 7 maidanezi de la locul incidentului, din care doi fusesera adoptati de Asociatia Cutu-Cutu si unul - adoptat de o persoana fizica - Raluca Pahomi. Potrivit Primariei aceasta a adoptat 110 caini in ultimii 3 ani.