Centrul vechi al Brasovului incepe sa semene cu vechile burguri din centrul Europei. Strazile sunt pavate cu piatra cubica si inchise pentru masini, nu se parcheaza neregulamentar, terasele sunt amenajate civilizat, iar cladirile sunt intretinute, cu mici exceptii. Ce investitii s-au facut in centrul Istoric al Brasovului? Ce ar mai trebui facut? Ce proiecte de infrastructura majore sunt in implementare in oras? Cum se vor rezolva problemele legate de trafic? Cand va fi gata aeroportul din oras? Cum a rezolvat primaria problema cainilor comunitari? Ce se intampla cu transportul in comun, cum va fi eficientizat? Ce fonduri europene a accesat orasul? Primarul orasului, George Scripcaru, a discutat online cu cititorii.

George ScripcaruFoto: Arhiva personala

Primarul Brasovului va raspunde la restul intrebarilor venite de la cititori in cursul zilei de astazi.

  • Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la sfarsitul articolului.
  • Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa va limitati la maximum doua intrebari, pentru a da posibilitatea invitatului sa dialogheze cu cat mai multi cititori