Primaria Capitalei a asfaltat bulevardul Liviu Rebreanu. In momentul de fata muncitorii lucreaza la trotuare, parcarile de pe margine si linia de tramvai. Circulatia rutiera se desfasoara pe o banda pe sens. Desi lucrarea este inca departe de a fi gata aceasta este o veste buna pentru soferii care tranziteaza zona deoarece bulevardul a fost decopertat toamna trecuta si a ramas asa pana de curand, fiind plin de gropi.

Foto:

"A ramas de executat mai putin de 20% din lucrare. Nu mai tarziu de o luna si jumatate va fi gata toata lucrarea", a declarat pentru HotNews.ro Madalin Dumitru, seful Directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei.

Termenul oficial pentru terminarea lucrarii este noiembrie 2013. Modernizarea bulevardului costa 17 milioane de euro, contractul pentru realizarea lucrarilor fiind atribuit asocierii Euro Construct - PACO. In bugetul pe anul 2013, s-au prevazut pentru aceasta lucrare 25 milioane lei. In martie, municipalitatea a platit deja 7,6 milioane lei pentru continuarea lucrarilor.