Structurile publicitare prabusite in zona Pietei Unirii, care au provocat victime in timpul furtunii de joi, au fost desfiintate prin dispozitie de primar general, insa, dupa scurt timp, au fost reamplasate cu avize sau autorizatii emise de Primaria Sectorului 3, informeaza municipalitatea intr-un comunicat, citat de Mediafax.

"Referitor la structurile publicitare prabusite in zona Pietei Unirii, care au provocat victime, Directia Control din cadrul Directiei Generale de Politie Locala si Control a Municipiului Bucuresti a efectuat verificari asupra legalitatii amplasarii acestora. Astfel, s-a constatat ca aceste structuri au fost amplasate cu aprobarea Primariei Sectorului 3 si, desi in repetate randuri, aceste structuri publicitare tip prisma au fost desfiintate pe cale administrativa prin Dispozitie de Primar General, acestea au fost reamplasate dupa scurt timp cu avize/autorizatii emise de catre primaria de sector", se arata intr-un comunicat remis joi seara de Primaria Municipiului Bucuresti.

Municipalitatea mai precizeaza, referitor la cortul prabusit, tot joi, in zona Baba Novac din sectorul 3, ca ancheta in acest caz se desfasoara "la nivelul primariei de sector".

Potrivit Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, in urma prabusirii cortului din sectorul 3 in care era organizat un targ de haine, au fost ranite patru persoane. Una dintre acestea, aflata in coma, este internata la Spitalul "Sf. Pantelimon".