Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a criticat Primaria Capitalei pentru felul in care a pus piatra cubica din Centrul Istoric. Edilul a fost, duminica, in Centrul Istoric pentru a superviza o actiune de igienizare a zonei si a descoperit, dupa ce a spalat o strada cu furtunul, ca dintre bucatile de piatra cubica iese nisip, fapt care l-a nemultumit. In plus, Robert Negoita vrea sa ceara Primariei Capitalei sa restrictioneze traficul auto pe anumite stradute din Centrul Istoric. Primaria Capitalei a restrictionat traficul in aceasta zona, insa soferii intra in continuare cu masina si parcheaza pe strazile proaspat pavate.

Centrul IstoricFoto: Hotnews

''Asta este o lucrare proasta de cei care au facut pavajul in Centrul Vechi. O sa ne gandim la o solutie si am de gand sa sesizez Primaria Generala sa reglementeze problema asta. In Centrul Vechi este un aspect de murdar, din cauza acestui nisip care iese in permanenta si care ar fi trebuit de fapt sa fie beton, nu nisip. Vedeti cum intram cu utilajele si pavajul ramane tot murdar'', a spus Negoita, citat de Agerpres.

In ceea ce priveste curatenia, Negoita a cerut companiei de salubrizare - Rosal - sa monteze mai multe cosuri de gunoi si sa acorde atentie speciala zonei.

" Este inceputul verii, incepe sa se aglomereze si noi trebuie sa mentinem curatenia in tot orasul si in Centrul Vechi la cel mai inalt nivel. Avem 30-40 de oameni si 15 utilaje. Acum, la inceputul verii, Centrul Vechi se va aglomera si trebuie sa acordam acestei zone o atentie speciala, pentru ca este vorba de imaginea Bucurestiului si a Romaniei', a declarat Negoita.

La final, Negoita a spus ca va cere Primariei Generale sa restrictioneze traficul masinilor in Centrul Vechi, pentru a proteja strazile recent renovate.