Lucrarile la bulevardul Liviu Rebreanu vor fi gata in circa doua luni si jumatate, a declarat pentru HotNews.ro Ion Dedu, seful Directie de Infrastructura din Primaria Capitalei. In prezent, lucrarea este finalizata in proportie de 60%, iar pe teren lucreaza zeci de utilaje si muncitori. Lucrarile de modernizare a acestei artere au inceput inca din 2012, iar pe timpul iernii carosabilul a ramas decopertat si s-a umplut de gropi, fiind un cosmar pentru soferii care tranziteaza zilnic zona.

Foto:

Termenul oficial pentru terminarea lucrarii este noiembrie 2013. Modernizarea bulevardului costa 17 milioane de euro, contractul pentru realizarea lucrarilor fiind atribuit asocierii Euro Construct - PACO. In bugetul pe anul 2013, s-au prevazut pentru aceasta lucrare 25 milioane lei. In martie, municipalitatea a platit deja 7,6 milioane lei pentru continuarea lucrarilor.

"In doua luni - doua luni si jumatate bd. Liviu Rebreanu pana la intersectia cu Nicolae Grigorescu. In prezent lucrarea este realizata in proportie de 60%. Trebuie sa punem linia de tramvai, sa facem trotuarele si sa asfaltam carosabilul. Pe linia de tramvai se va pune gazon. In acest an vom incepe exproprierile pentru a indrepta si bucata de bulevard cuprinsa intre bd. Nicolae Grigorescu si 1 Decembrie 1918", a declarat Ion Dedu pentru HotNews.ro.

Citeste si: