Mai multe imobile si terenuri care apartin Armatei, dar care nu mai sunt folosite, vor fi cedate administratiilor locale, a anuntat, joi, la Timisoara, ministrul Apararii, Mircea Dusa, citat de Mediafax.

Mircea Dusa a declarat ca ministerul pe care il conduce este dispus sa cedeze mai multe imobile care apartin Armatei, dar care nu ii mai sunt folositoare, catre administratia publica locala.

"Eu sunt o persoana a dialogului, am dori sa analizam mai multe locatii care sunt ale MApN si daca vom considera ca unele locatii si terenuri nu ne mai sunt folositoare, le transferam administratiei locale", a afirmat ministrul Apararii.

Acesta a adaugat ca a avut o discutie cu primarul Timisoarei, Nicolae Robu, in judet existand sapte "locatii" care ar putea fi trecute in administrarea autoritatilor locale.

"Nu vom tine locatiile sa se degradeze si le vom da administratiei locale. Sunt sapte pozitii de locatii in acest judet care pot fi disponibilizate. Sunt si terenuri in care am avut poligoane si care nu ne mai sunt necesare", a afirmat Dusa.