Piata Universitatii a fost eliberata de masinile parcate neregulamentar, dupa ce HotNews.ro a scris in repetate randuri despre cum piata s-a transformat intr-o parcare improvizata ilegal, iar parcarea subterana sta pe jumatate goala. Operatiunea de eliberare a pietei de masini parcate a inceput miercuri seara cand soferii masinilor parcate au primit avertismente, potriviti reprezentantilor Primariei Capitalei, iar joi dimineata mai multe echipaje si masini ale Politiei Locale au blocat accesul rutier in Piata.

Piata Universitatii eliberata de masini 3Foto: Hotnews

Operatiunea de eliberare a Pietei Universitatii de masinile parcate neregulamentar a inceput inca de miercuri seara cand echipajele Politiei Locale au blocat accesele in Piata dinspre strazile adiacente. In acest timp, in Piata Universitatii inca erau masini parcate neregulamentar.

UPDATE Informatiile transmise HotNews.ro de catre Primaria Capitalei:

  • "Politia Locala a Municipiului Bucuresti a demarat o campanie care, intr-o prima faza, a presupus aplicarea de avertismente celor care parcau in zona pietonala.
  • P.L.M.B. a intensificat, apoi, actiunile iar in urma acestora au fost sanctionate peste 200 de persoane, iar alte 500 au primit avertismente scrise cu punctele de penalizare aferente. In privinta datei mentionate de dumneavoastra [n.r. - miercuri seara] precizam ca proprietarii autoturismelor parcate neregulamentar au primit avertismente.
  • Zonele asigurate in prezent de catre Politia Locala a Municipiului Bucuresti vizeaza caile de acces destinate situatiilor de urgenta – Salvare, Politie sau Pompieri".

Masinile Politiei Locale blocheaza accesele rutiere in Piata:

Spre comparatie, cum arata Piata Universitatii miercuri, 6 februarie 2013:

Citeste si: