Primaria Sectorului 6 organizeaza sambata, in Parcul Drumul Taberei, incepand cu ora 16.00, un concurs inedit de aruncat brazi, o replica a unui eveniment care se desfasoara anual in Germania, cu probe asemanatoare celor de la aruncarea sulitei, castigatorii urmand sa primeasca premii surpriza, informeaza Mediafax.

Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana (ADPDU) si Centrul Cultural European organizeaza sambata, in Parcul Drumul Taberei, incepand cu ora 16.00, un concurs inedit de aruncat brazi, replica a unui eveniment care se desfasoara anual in Germania si a devenit o adevarata traditie dupa sarbatorile de iarna, se arata intr-un comunicat, de vineri, al Primariei Sectorului 6.

Reprezentantii administratiei publice de sector precizeaza ca brazii care vor fi aruncati sunt cei stransi pana in prezent din Sectorul 6 de catre ADPDU, competitia constand in exercitii asemanatoare probelor de aruncarea sulitei.

Se vor acorda premii surpriza celei mai lungi aruncari, celei mai originale, dar si aruncarii care strange cele mai multe aplauze din partea spectatorilor, mai precizeaza sursa citata.

Ulterior, din cei peste o mie de brazi stransi de ADPDU Sector 6 va fi facut cel mai mare foc de tabara, care va marca incheierea sarbatorilor de iarna.

Totodata, reprezentantii primariei vin in sprijinul cetatenilor care, pentru sarbatorile de iarna, au achizitionat brazi in ghivece si ofera ajutorul necesar pentru plantarea acestora. Astfel, orice posesor al unui brad in ghiveci poate contacta, la numarul de telefon 021.410.16.81, o echipa ADPDU, care se va deplasa in zona din Sectorul 6 unde se doreste plantarea.