Guvernul a aprobat, marti, prin Hotarare, modificarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Sala de sport competitionala de nivel national si international", situat in Sectorul 2 al Capitalei, intrucat, prin reproiectare, s-a marit capacitatea salii de sport la 2.500 de locuri. Valoarea totala a investitiei se ridica la peste 40 de milioane lei.

Potrivit Executivului, in sedinta de marti a fost aprobata o Hotarare pentru modificarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii "Sala de sport competitionala de nivel national si international - sos. Stefan cel Mare nr.7-9, sectorul 2, Bucuresti" din cadrul Programului "Sali de Sport", derulat prin Compania Nationala de Investitii CNI S.A., aprobati prin Hotararea Guvernului nr. 1267/2009.

Guvernul precizeaza ca au fost aprobati noii indicatori tehnico-economici pentru obiectivul mentionat, intrucat, prin reproiectare, s-a marit capacitatea salii de sport la circa 2.500 de locuri.

Conform Hotararii, valoarea totala a investitiei se ridica la 40.083.000 lei, obiectivul urmand a fi realizat in trei luni.