Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a prezentat, marti, la Moscova, sistemul de management al traficului implementat in Capitala. "Considerat ca reprezentand una dintre cele mai moderne solutii integrate de management al traficului rutier urban din Europa, sistemul a condus la imbunatatirea fluxurilor de trafic in Bucuresti, influentand pozitiv calitatea vietii cetatenilor si imaginea orasului in ansamblul ei", a declarat edilul sef al Capitalei. Oprescu participa, la Moscova, la cea de-a III-a editie a Congresului International "Road Traffic Russia 2012", la invitatia ministrului Trasportului din Federatia Rusa, Maksim Sokolov.

Ambuteiaj in MoscovaFoto: Hotnews

Ministrul Trasportului din Federatia Rusa, Maksim Sokolov, i-a multumit primarului general al Capitalei pentru prezenta la eveniment si a declarat ca experienta Bucurestiului in acest domeniu poate fi de real folos.

Congresul International "Road Traffic Russia 2012" se afla la cea de-a treia editie si reuneste autoritati locale si centrale din Federatia Rusa si din alte 12 state, avand drept scop identificarea solutiilor privind managementul traficului rutier in marile orase.