Lucian Iliescu, directorul Salii Palatului si consilier general (PDL), a cerut ca Primaria Bucuresti sa puna bariere la intrarea in parcarea de la Sala Palatului acuzand ca bucurestenii care vin la spectacole nu pot sa isi lase masina acolo din cauza mafiei parcangiilor. Primarul Sorin Oprescu spune ca cei care vin la Sala Palatului ar trebui sa parcheze in parcarea subterana de la Piata Walter Maracineanu unde vor fi 520 de locuri. Aceasta parcare nu exista insa, iar lucrarile de construire nici macar nu au inceput.

"Oamenilor le este frica sa isi lase masina acolo daca nu dau bani parcangiilor. Va rugam sa puneti niste bariere la intrare ca lumea sa plateasca si sa poata parca civilizat", a spus miercuri Lucian Iliescu in timpul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Primarul Oprescu a declarat ca bucurestenii vor putea parca in parcarea subterana de la Walter Maracineanu unde vor fi disponibile 520 de locuri. Aceasta parcare insa nu exista, ea urmand sa fie construita in parteneriat public privat.

Edilul sef l-a mai acuzat pe directorul Salii Palatului ca nu a fost cooperant in ceea ce priveste construirea parcarii de sub spatiul verde din fata salii de spectacol. " Acolo este parcarea de la Piata Walter Maracineanu cu 520 de locuri. Ma asteptam la mai mult sprijin de la d-voastra la parerea aceea de a fructifica spatiul de sub Sala Palatului si sa facem trecerea subterana pana la CA Rosetti", a declarat Oprescu.

Reamintim ca parcarea subterana de sub spatiul verde din fata Salii Palatului prevedea si construirea unui spatiul comercial, iar legea interzice construirea spatiilor verzi.