Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat introducerea biletului unic pentru RATB si Metrorex. Biletul va fi valabil 60 de minute de la prima validare, va putea fi folosit de mai multe ori in acest interval de timp si costa 5 lei. Consilierii au votat si introducerea biletului unic multiplu, cu zece calatorii, fiecare de maxim 60 de minute, cu un numar nelimitat de validari, costul acestuia fiind de 30 lei.

Transport RATBFoto: Agerpres

De asemenea, va fi introdus abonamentul unic de o zi cu un numar nelimitat de validari (RATB si Metrorex). Pentru acesta bucurestenii vor scoate din buzunar 16 lei.

Un alt bilet unic ce va fi introdus este cel cu valabilitate de 90 de minute, pe liniile RATB si pe trenurile regionale ale CFR Calatori care circula pe inelul de cale ferata al Capitalei. Costul este de 7 lei.

Aceeasi hotarare mai prevede introducerea biletului unic valabil timp de 90 de minute, pe liniile RATB, Metrorex si pe trenurile regionale ale CFR-Calatori care circula pe inelul de cale ferata al municipiului Bucuresti. Costul este de 7 lei.