Masinile fara stapan, abandonate pe domeniul public din sectorul 4, vor fi ridicate si transportate la REMAT Bucuresti Sud, potrivit unui comunicat de presa emis de primaria de sector.

Masina fara stapanFoto: Primaria Sector 4

"Incepand de marti, 10 iulie, orele 10.00, va fi reluata activitatea de ridicare a masinilor fara stapan, "uitate" de proprietari pe marile artere, strazile dintre blocuri, pe trotuare sau in parcarile de resedinta. Primarul Cristian Popescu-Piedone a dispus urgentarea actiunilor de ridicare a autoturismelor fara stapan sau abandonate pe domeniul public pentru identificarea de spatii si amenajarea de noi locuri de parcare", anunta administratia locala. Pentru inceput vor fi ridicate 6 autoturisme care se afla in zona strazilor Panselelor, Aurel Persu, Ion Iriceanu, Verzisori si Aleea Slatioara.

"Pentru demararea acestei activitati, s-au respectat procedurile legale, fiind intocmite procese-verbale si afisate somatii pe caroserii prin care s-a solicitat ridicarea acestora de catre proprietari. Deoarece acestia nu s-au conformat termenelor impuse de somatii, inspectorii Primariei Sectorului 4 au declarat respectivele autovehicule ca fiind "fara stapan"", explica reprezentantii primariei.

Cheltuielile aferente ridicarii si transportarii autovehiculelor precum si a bunurilor aflate in interiorul acestora vor reveni REMAT Bucuresti SUD, societate la sediul careia vor fi si depozitate (Sos. Berceni-Fort nr. 5).