Primarul Capitalei admite ca unii patroni de terase din Centrul Vechi al Bucurestiului "exagereaza" atunci cand ocupa aproape tot spatiul de pe aleile pietonale. "O sa ma duc cu Corpul de Control si cu ata in mana si cum depaseste unul cu scaunul, pac, amendeaza-l!", spune Sorin Oprescu, intr-un interviu la RFI.

Sorin Oprescu e satisfacut de modul in care arata Centrul Istoric al Bucurestiului in prezent. "E terminat, strada, lumina, apa, gazul, totu-i nou, totul functioneaza. Au aparut magazinele, m-am apucat de fatade si de case. Acolo, Centrul istoric are mii de dimensiuni, dar eu am fost fericit sa-i primesc pe spanioli si pe romani in Centrul Istoric, duceti-va in fiecare seara si-o sa vedeti ca-i plin", spune primarul general.

Intrebat ce va face cu patronii de terase care ocupa aproape tot spatiul pietonal din Centrul Vechi, Sorin Oprescu a raspuns: "O sa ma duc cu Corpul de Control si cu ata in mana, o sa ma duc la patru metri de la perete si stau cu ata si stau si ma uit, cum depaseste unul cu scaunul, pac, amendeaza-l! O sa-si revina, de acord!".

Continuarea pe www.rfi.ro.