​​Analiza promisiunilor electorale Batalia pentru sectorul 1: vezi ce promit Andrei Chiliman si Theodor Paleologu

de Catiusa Ivanov     HotNews.ro
Duminică, 27 mai 2012, 19:12 Actualitate | Administratie Locala


Andrei Chiliman / Theodor Paleologu
Foto: Colaj / Sursa: Agerpres
Andrei Chiliman (USL) vrea sa castige un nou mandat de primar la sectorul 1 al Capitalei promitandu-le alegatorilor ca va reabilita gratuit toate blocurile din sector si va extinde acest program pentru locuintele individuale. Pliat pe conceptul de "eficienta energetica", Chiliman promite si implementarea energiilor alternative la spitalele, scolile si gradinitele din sector. Contracandidatul sau, Theodor Paleologu (PDL), promite alegatorilor ca nu se vor mai demola casele de patrimoniu din zonele protejate, nu se vor mai construi "cladiri inalte in cartierele de case" si se va infiinta o retea de piete volante care vor fi deschise in fiecare zi.


Andrei Chiliman se angajeaza ca:
- va continua reabilitarea termica a blocurilor in ritm accelerat, cu resurse de la bugetul local si cu fonduri de la Banca Europeana de Investitii (BEI). In anul 2011, Primaria sectorului 1 a semnat un contract de imprumut cu aceasta banca, in valoare de 125 de milioane de Euro, rambursabili in 20 de ani, cu o perioada de gratie de 4 ani. Numai in 2012 acesta isi propune sa reabiliteze 336 de blocuri, iar in doi ani si jumatate sa termine de reabilitat toate blocurile din sector.

- va "incerca sa gaseasca formula legala astfel incat, pe actuala lege, Primaria sa poata prelua macar o parte din cheltuielile proprietarilor de case cu auditarea energetica a locuintei si cu proiectarea lucrarilor de reabilitare termica a acesteia. "Voi promova proiectul de lege care elimina discriminarea dintre proprietarii de apartamente la bloc si proprietarii de case si permite Primariei Sectorului 1 sa se implice in sustinerea financiara a reabilitarii termice a caselor. Pentru sustinerea acestui proiect au semnat peste 30.000 de bucuresteni din Sectorul 1. Voi face presiuni asupra guvernantilor si a parlamentarilor astfel incat acest proiect sa fie adoptat pana la sfarsitul anului 2012", se arata pe blogul de campanie a candidatului.

- va implementa energii alternative la spitalele, scolile si gradinitele din Sectorul 1, cu fonduri europene si cu bani de la bugetul local. Termen de incepere: anul 2014. Termen de finalizare: anul 2016.

- va promova "Legea eficientei energetice", prin care sa li se permita primariilor lansarea si aplicarea proiectelor de utilizare a energiilor alternative. Termen: anul 2013.

- va implementa proiectul "Sectorul 1 - alternativa energetica 2020". Termen de lansare: anul 2015.

- va crea un fond special al primariei destinat implicarii financiare in costurile de proiectare si montaj al pompelor de caldura, precum si al panourilor solare ori fotovoltaice pentru proprietarii de case. Preluarea celei mai mari parti a costurilor de proiectare, montaj si achizitie ale pompelor de caldura si ale panourilor solare pentru proprietarii de apartamente in blocuri.


Theodor Paleologu promite ca:
- va amenaja parcari si nu vor mai fi ridicate abuziv masinile;

- nu se va mai demola nicio casa in zonele protejate;

- nu se vor mai construi cladiri inalte in cartierele de case;

- se va infiinta o retea de piete volante, cu preturi mici, deschise in fiecare zi: "Problema pietelor in sectorul 1 este o problema foarte grava. Piata Amzei este inchisa de ani de zile. Piata Chibrit a fost demolata din cine stie ce interese obscure. Matache si 16 Februarie nu sunt suficiente. Vreau ca fiecare dintre noi sa poata merge pe jos pana la piata si sa cumpere ieftin produse proaspete de la producatorii romani. Vreau sa fac o retea de piete volante, deschise in fiecare zi de la ora 7.00 pana la ora 13.00, in toate cartierele sectorului 1, pentru ca fiecare dintre noi sa poata cumpara mai ieftin, mai proaspat si alaturi de casa lui", spune candidatul.

- politistii vor sta in strada nu in birouri. "Ordinea publica inseamna si liniste si impiedicarea exceselor de viteza. Suntem satui de vitezomani care merg cu viteza cu motocicleta sau cu cine stie ce masini formidabile la ore absolut imposibile. Pe langa faptul ca nu putem dormi din cauza lor si ne fac capul calendar prezinta si un mare pericol de accidente. Stop vitezomanilor. Stop harmalaei si galagiei. Civilizatia incepe cu siguranta cetateanului. Ne-am saturat de hoti de buzunare, parcagi, cersetori, aurolaci, prostituate, de acei veniti din Ardeal care zic ca repara burlanele la case si de fapt ti le distrug si apoi te ameninta ca sa ia sume colosale de bani. E nevoie de politie in strada, camere de luat vederi, e nevoie de ordine publica in jurul scolilor, gradinitelor si pietelor", spune candidatul.

- va strange cainii de de strazi: "Cainii nu au ce cauta pe strazi. Oriunde in lumea civilizata nu veti vedea ce vedeti in Bucuresti si in asa zisa capitala a Capitalei. Solutia nu este sa venim sa omoram cainii ci sa-i luam de pe strada, asta se poate, putem steriliza, putem face adaposturi. Putem steriliza caini si in satele limitrofe, ca sa nu mai vina in Bucuresti", spune Paleologu.

- va dota institutiile de invatamant la standarde contemporane si va crea centre culturale de cartier: "Pentru licee, scoli si gradinite vreau sa creez un centru de excelenta pentru metodele performante si moderne in educatie, la toate nivelurile. Acele metode care implica dotarea scolilor cu recuzite necesare invatamantului modern. Si nu numai la Sfantul Sava, la Tudor Vianu, la scolile cele mai bune, ci la toate scolile din sector. Cele mai importante institutii de cultura sunt in sectorul 1, insa sunt in centru. Accesul la cultura este un drept pentru fiecare si in zonele mai putin centrale. Putem reface teatrul Bazilescu, putem face acolo un festival pe toata perioada verii, putem reamenaja baza sportiva Ciresarii care este o sansa pentrut sector dar nu este exploatata suficient. Putem face o piscina, un teatru", spune Paleologu.

Vezi aici programele electorale initiate de Andrei Chiliman si Theodor Paleologu.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

2091 vizualizari

 • -2 (14 voturi)    
  oare?! (Duminică, 27 mai 2012, 19:26)

  vio [anonim]

  Cate voturi va lua habarnistul asta de Paleologu ?!!
  Probabil la fel ca Sulfina, adica vom vedea un esec umilitor pentru PDL !!!
  La cat va iubesc bucurestenii ....
  Din pacate, ma tem mai mult de ascensiunea Partidului lui DD, dar daca se va intampla asa sa-i multumim PDLului si lui Traian Basescu ca i-a adus pe romani la disperare sa voteze cu PPDD, dupa ce s-au saturat de PDL si Basescu pe care i-au votat in 2008 si 2009 !!!
  • -2 (6 voturi)    
   Lucrati baieti.. (Luni, 28 mai 2012, 10:05)

   Dianora [utilizator] i-a raspuns lui vio

   .. la propaganda, ca dupa alegeri va trimete Crin la plimbare..
   • +3 (3 voturi)    
    De ce? (Luni, 28 mai 2012, 11:54)

    kiddu [utilizator] i-a raspuns lui Dianora

    Pe tine te-a trimis?
 • -4 (8 voturi)    
  De promis nu e greu (Duminică, 27 mai 2012, 19:43)

  EQUANT [utilizator]

  Si eu pot promite lucruri din astea, chiar mai mult!
  • +2 (4 voturi)    
   Toti putem promite ! (Luni, 28 mai 2012, 12:06)

   Catalin-Andrei [utilizator] i-a raspuns lui EQUANT

   Dar nu multi ne putem respecta promisiunile. Merg pe mana lui Chiliman, nu promis multe, si ce a promis a cam facut. Si sunt satul de promisiuni de genul asflatare, curatenie...astea sunt lucruri care trebuie in orice comunitate normala. Ne trebuie cineva cu idei pentru dezvoltare.
  • +3 (3 voturi)    
   Daca nu ai nimic de spus, mai bine taci. (Luni, 28 mai 2012, 12:25)

   me_mihai [utilizator] i-a raspuns lui EQUANT

   Uite asa se strica sectiunea de comentarii... cu astfel de comentatori care vorbesc si ei ca sa nu taca.
 • +6 (16 voturi)    
  D-l Paleologu, eu va votez (Duminică, 27 mai 2012, 20:14)

  SILVERQUIK [anonim]

  Programul d-lui Paleologu este mult mai complex si mult mai variat ,cuprinzind mai multe aspecte care intereseaza locuitorii acestui sector. D-l primar in functie se lauda cu anveloparea blocurilor acolo unde sunt interese . Acum 4 ani acuza mafia imobiliara a PDL-lui dar sa vedeti ce a facut din cartiere de case unde se construiesc blocuri de 4 etaje .Ex. Damaroaia str. Limpejoarei In plus cartierul Damaroaia la transformat in poligonul auto Damaroaia Pe str. Izbiceni si cele adiacente, de citiva ani se da examen auto , mi se pare Politia din Ilfov. In fiecare saptamina, 3-4 zile aceste strazi sunt ocupate cu aceasta activitate a examenului auto
  • +3 (3 voturi)    
   Tu stii ce vorbesti? (Luni, 28 mai 2012, 12:10)

   me_mihai [utilizator] i-a raspuns lui SILVERQUIK

   Pe cine intereseaza ca programul sa fie complex si variabil? Daca suna pompos sa nu crezi ca e si bun.
  • 0 (2 voturi)    
   ... (Luni, 28 mai 2012, 12:54)

   Sabrrrina [utilizator] i-a raspuns lui SILVERQUIK

   Programul lui Paleologu, pe cat de elaborat, pe atat de mincinos este. e invariabil sa ai incredere in Chiliman, pentru ca promisiunile lui se transforma in fapte.
 • +5 (11 voturi)    
  Opinie (Duminică, 27 mai 2012, 20:23)

  senator [utilizator]

  Chiar nu s-a prins nimeni că reabilitarea asta a blocurilor se face ÎN TOATE SECTOARELE gratuit? Din moment ce este vorba de o finanţare europeană, indiferent cine va fi primar va continua acest prioect.
  • 0 (10 voturi)    
   @sentaor (Duminică, 27 mai 2012, 23:44)

   David [anonim] i-a raspuns lui senator

   Reabilitarea se face gratuit in Sectorul 1 din 2008. In restul sectoarelor de abi din acest an se face gratuit. Stau in sectorul 6 si am platit pentru reabilitare. In Sectorul 1 nu este nici o finantare, nici de la UE, nici de la guvern, pentru ca Nuti nu a vrut sa dea bani si pentru acest sector. Costurile sunt suportate integral de primarie. Andrei Chiliman a facut posibil acest lucru luand un imprumut de la Banca Europeana de Investiti. Nu e usor sa reabilitezi aproape 400 de blocuri pana in momentul de fata
   • +2 (8 voturi)    
    SA VEDEM... (Luni, 28 mai 2012, 7:05)

    schroedinger [utilizator] i-a raspuns lui David

    Cine o sa plateasca reparatiile ce urmeaza!
   • +1 (7 voturi)    
    reabilitare termica (Luni, 28 mai 2012, 10:15)

    Patrick [anonim] i-a raspuns lui David

    Primaria de sector ia bani de la toti contribuabilii din sector - fie ca stau la case sau la bloc, si-i cheltuie pe reabilitarea termica a blocurilor. vi se pare corect? La mine pe strada nici nu au deszapezit asta iarna! Eu crdd ca Dl. Chiliman trebuie sa mai lase si pe altii, vine acum sa vanda gogoasa asta cu reabilitarea termica a caselor, cand n-a suflat o vorba atata timp. Daca ne uitam in situatiile financiare ale primariei la sf anului 2011, datoriile pe termen lung aproape s-au dublat, si de la un excedent de cca 137 mil. lei la sfarsitul anului 2010, s-a ajuns la un deficit de 402 mil lei la sfarsitul anului 2011. cea mai mare crestere a cheltuielilor este pe segmentul "alte cheltuieli operationale" - adica pierderi din creante, despagubiri, amenzi, penalitati sau donatii - unde saltul este de la cca 77 mil. in 2010 la 592 mil. in 2011 - deci cam tot deficitul vine de acolo.
    De asemenea am auzit ca in unele scoli s-au organizat excursii finantate de primaria de sector, in afara Romaniei. ore cum au fost alese scolile au elevii?
    In concluzie, cu cine votam?
    • -1 (5 voturi)    
     Corect. (Luni, 28 mai 2012, 10:58)

     Ada.Matei [utilizator] i-a raspuns lui Patrick

     Primaria se sector ia bani de la toti contribuabulii, la fel ca oricare alta primarie. Dar daca e sa luam la puricat fiecare primarie are deficit si datorii. Dar au putine realizari. Puteti compara Sectorul 1 cu celelalte sectoare? Daca locuiti in S1, de ce ati vota cu altcineva? Ce solutie aveti? Paleologu? Eu n-as risca sa merg pe mana PDL-ului.Desi e un tip carismatic, e condus tot de Udrea si compania portocalie. Plus, din experienta lui, nimic nu il recomanda pentru functia de primar. Andrei Chiliman merita sa fie primar in continuare, a demonstrat ca se poate. Or fi cheltuieli mari, dar obrazul subtire cu cheltuiala se tine !
     • +2 (4 voturi)    
      cred ca nu intelegi, sau nu vrei sa intelegi (Luni, 28 mai 2012, 11:57)

      MPatrick [utilizator] i-a raspuns lui Ada.Matei

      adica de la un surplus/un profit de 137 mil lei in 2010, primaria a ajuns la un minus de 402 mil. lei in 2011. Chiar nu ne pasa unde se duc banii nostri ai tuturor? a pus deoparte ca sa acopere acum tot sectorul cu afise si cu oameni care au umblat din casa in casa, de mai multe ori, ca sa stranga cele 30.000 de semnaturi? Sa nu fim naivi, sa mai lasam si pe altii sa arate ce pot.
      Inteleg ca il iubesti sincer, dar incearaca sa gandesti cu mintea, nu cu inima ;)
      • 0 (2 voturi)    
       Prefer sa fiu realista ... (Luni, 28 mai 2012, 12:43)

       Ada.Matei [utilizator] i-a raspuns lui MPatrick

       Scuza-ma, dar de unde ai tu aceste cifre? Eu nu cunosc sumele, dar stiu ca reabilitarea s-a facut integral pe banii primariei si nu e un lucru mic sa ai jumatete din blocuri reabilitate, 200 de blocuri in reabilitare. Plus ca mai sunt si alte cheltuieli la primarie. Ce spui tu ca s-au dus banii aia pe afise si semnaturi e total aiurea si neadevarat. Si nu folosi cuvinte mari precum "iubesc". Doar apreciez ce a facut. Probabil daca avea un alt contracandidat aveam de ales. Dar asa, pe cine sa aleg? Pe Theodor Paleologu, sa fim seriosi. Cine nu gandeste cu mintea acum? Tu chiar ai curajul sa risti iar cu PDL?
  • 0 (0 voturi)    
   Poate acum... (Luni, 28 mai 2012, 13:15)

   me_mihai [utilizator] i-a raspuns lui senator

   In sectorul 1 se face reabilitarea termica gratuit din 2008, in celelalte sectoare s-a luat bani pana acum. Si una peste alta, eu nu ii cred pe cei ce promit reabilitare fara nici o baza. Chiliman barem a reabilitat vreo 300 de blocuri, restul ... nimic.
 • -3 (13 voturi)    
  Din cate observ eu, (Duminică, 27 mai 2012, 20:44)

  Elena Soare [anonim]

  Domnul Paleologu nu prea vine cu nimic nou. Doar cu glume. In sectorul 1 este un adapost pentru caini, exista politia animalelor,scolile, gradinitile si spitalele aflate in administratia primariei sector 1 sunt printre cele mai bine dotate din tara. Andrei Chiliman s-a apucat deja sa rezolve problema "smecheriei". Prin sensurile unice introduse s-au creeat foarte multe locuri de parcare, parcari in constructie sunt. Sa alegi acum Paleologu si nu Chiliman, e ca si cum ai da vrabia din mana pentru vrabia de pe gard.
 • -5 (15 voturi)    
  NU PALEOLOGU ! (Duminică, 27 mai 2012, 21:30)

  Flore [anonim]

  Cu tot respectul, asta micu e foarte obraznic. Si nu doar cu Andrei Chiliman, cu oricine are o opinie diferita de a lui. Administratia publica nu se face in gluma domnule Paleologu. Invatati sa respectati si dupa veniti sa cereti votul !
 • +3 (7 voturi)    
  Cand dl Chiliman fa face odrine Starea Civila??? (Duminică, 27 mai 2012, 21:37)

  Stefan [anonim]

  La Starea Civila este o degringolada de nedescris. Zilnic sunt sute de oameni care stau la cozi interminabile pentru acte de stare civila. Nu a fost numit nici sef la Stare Civila. De ce? Cat va mai dura haosul si degringolada de la Starea Civila sector 1? Chiar este atat de greu de facut ordine, dl primar Chiliman???
 • +5 (13 voturi)    
  mai lasa-i si pe alti nene!! (Duminică, 27 mai 2012, 23:51)

  nea alecu [anonim]

  nu stiu ce poate dl Paleologu, dar de dl Chiliman ne-am cam saturat... lucrari de reabilitare cu firmele de casa cotizante la greu pentru mafia de partid, acum de bine ce merge spaga promite sa extinda reabilitarile si la casele smenuite de la adevaratii proprietari ca doar n-or fi prosti sa-si plateasca baietii destepti lucarile de reabilitare dupa ce au dat dreptul unde si cui trebuie, nu-i asa dl primar? prietenii stiu de ce !!
  • +1 (3 voturi)    
   Ce spui tu ? (Luni, 28 mai 2012, 11:59)

   Catalin-Andrei [utilizator] i-a raspuns lui nea alecu

   Cum sa te saturi de reabilitare? Nu ti-a prins bine reabilitarea? te-ai saturat de strazi bune, scoli dotate modern, te-ai saturat de parcuri frumos amenajate si bine intretinute? Nu esti pe treaba ta. Lasa-ne pe noi ca, mutate in sectorul 5 daca te-ai saturat de un trai bun
   • 0 (0 voturi)    
    Care strazi bune?! (Luni, 28 mai 2012, 14:02)

    Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator] i-a raspuns lui Catalin-Andrei

    Mereu cand ploua trebuie sa sar peste balti ca sa ajung la munca. Ce strazi bune visezi!?
  • +2 (2 voturi)    
   Pardon? (Luni, 28 mai 2012, 12:07)

   kiddu [utilizator] i-a raspuns lui nea alecu

   Firmele pot veni din toata tara , nu sunt "cotizante" partidului ... Iar faza cu reabilitarea caselor mi se pare o idee foarte tare , de ce sa beneficieza doar cei de la bloc. De ce nu s-a gandit nimeni paca acum la asta?
 • +2 (12 voturi)    
  administratia Chiliman e praf si paga ! (Luni, 28 mai 2012, 0:01)

  cineva [anonim]

  Sectorul 1 are bani gramezi, toate firmele mari si cladirile d ebirouri mari platesc taxe si impozite.
  Cei mai multi bogatani cu case si firme in 1 stau.

  La primaria sector 1 e vopsit gardul si inauntru ...
  e praf toata administratia !!! intrii acolo, te izbeste haosul.
  Daca ceri o autorizatie..in caz ca ai noroc si este complet dosarul, desi iti spune clar 30 de zile legal, dupa 60 de zile aflii ca "e la semnat". Daca nu e dosarul complet...alearga cat te tin curelele si i-ati singur avize. Era greu ca in incinta primariei sa fie cate un birou de la Enel, Cartea Funciara, ADP, Apa-Nova, gaz, etc. Sa platesti pentru toate astea, dar sa le faca ei nu sa te puna pe drumuri.
  Pe secretarul primariei l-a prins de curand DNA-ul cu spaga in flagrant. Doar nu o fi chiliman cel care incaseaza, evident, are oameni.
  Ridica masinile "parcate ilegal" cu firme private. Banii nu merg la primarie ci la privati.
  Caini, gropi, strazi perfecte reasfaltate. Abuzuri si demolari de monumente, CU SEMNATURA PRIMARULUI. PE toate e semnatura lui.
  Anveloparea e praf in ochi. E pe bani europeni.
  In rest, durere.

  A stat 2 mandate, gata. Si-a facut plinul cu varf si indesat.
  • +2 (2 voturi)    
   Da, sigur! (Luni, 28 mai 2012, 12:09)

   kiddu [utilizator] i-a raspuns lui cineva

   Sigur ridica abuziv masinile parcate... Te-a ridicat pe tine si d-asta te plangi , nu ? Caini maidanezi pe unde ai vazut tu prietene? Toti cainii maidanezi sunt dusi la adapostul de la Odai . te invit sa faci o vizita p-acolo!
 • +4 (8 voturi)    
  top 300 (Luni, 28 mai 2012, 8:45)

  baubau [anonim]

  Atat sa ne spuna domnul Chiliman, cum dintr-un salariu de primar bugetar a ajuns in top 300 cum?
  • +2 (2 voturi)    
   Raspunsul e simplu! (Luni, 28 mai 2012, 12:11)

   kiddu [utilizator] i-a raspuns lui baubau

   Bai Sherlock , daca te uiti si pe wikipedia , vad ca esti un pic cam lenes si ...st ! Averea despre care vorbesti tu , este mostenita mon frere. Chiliman provine dintr-o familie instarita in caz ca nu stiai!
 • +4 (10 voturi)    
  Este mult mai credibil Paleologu. (Luni, 28 mai 2012, 9:22)

  mircea [anonim]

  Pentru sectorul 1 ,Paleologu ar fi mai nimerit.Se incadreaza mai bine in structura sociala a sectorului.Chiliman pare un colhoznic,bun pe undeva prin provincie ca primar.Nu are fata de sectorul 1.Chiliman este morocanos si mereu pare ca are ceva de ascuns.Are un suflet inchis,intunecat si nu este deschis spre nevoile oamenilor.Mai degraba este interesat de rezolvarea problemelor unei clici personale si de partid.
  • +2 (2 voturi)    
   Da sigur prietene! (Luni, 28 mai 2012, 12:13)

   kiddu [utilizator] i-a raspuns lui mircea

   Chiliman e o vrajitoare care sperie locuitorii sectorului 1 in mintea ta bolnava , nu? Cauta-l pe Chiliman pe teren , vezi ce parere au locuitorii sectorului pe care il administreaza.
  • 0 (0 voturi)    
   Nu prea cred (Luni, 28 mai 2012, 15:51)

   Sandibell [utilizator] i-a raspuns lui mircea

   Credibil?M-am intalnit intamplator cu Paleologu si l-am intrebat ce vrea sa faca pentru sectorul 1 ,iar in loc sa-mi raspunda s-a apucat sa-mi vorbeasca de Chiliman ca nu a facut nimic ca nu e bun,ma intreb daca un astfel de om care nu este decat o marioneta a PDLului poate face ceva. Cel putin Chiliman a facut ceea ce a promis in 2008.
 • +4 (10 voturi)    
  sectorul 1 (Luni, 28 mai 2012, 9:29)

  vlad [anonim]

  sectorul 1 e plin de afisele lui chiliman. Nici nu pare ca mai candideaza cineva, vezi doar chiliman peste tot. Incredibil cati bani a putut sa bage.
  De-abia acum 2 zile m-am prins ca totusi are un contracandidat, numai el era pe afise. Cred ca Oprescu nu are afise in tot Bucurestiul cat are Chiliman in sectorul 1.
  • +1 (3 voturi)    
   Vladut, (Luni, 28 mai 2012, 11:34)

   Catalin-Andrei [utilizator] i-a raspuns lui vlad

   Ce legatura au afisele cu programul de campanie? Eu sugerez sa ne uitam la programul din 2008 si sa vedem ce a realizat de atunci si pana acum. Asa putem face o evaluare corecta a candidatului. Nu judeci pe cineva dupa numarul de afise. Mai bine sa ai afise, decat sa oferi pipe, cum am vazut ca face Paleologu. Nu e moral, iar un om lipsit de moralitate nu aduce nimic bun.
  • +2 (2 voturi)    
   Pai uita-te in jur! (Luni, 28 mai 2012, 12:15)

   kiddu [utilizator] i-a raspuns lui vlad

   Au venit de curand niste straini in Bucuresti si au intrebat : What is Paleologu? Raspunsul celui care a fost intrebat : O unitate de masurat stalpi si bannere! E plin sectorul 1 de afisele clovnului acesta pipar!
 • -2 (2 voturi)    
  acum inteleg... (Luni, 28 mai 2012, 12:34)

  manon [utilizator]

  Locuiesc in sectorul 1...Blocul in care locuiesc era planificat sa intre in reabilitate la 1 martie 2011. Dar s-a amanat pentru 1 mai...apoi 1 iunie.....cert este ca desi administratorul nostru face santuri la usile primarului, si a celor care coordoneaza priectul de reabilitare, afla cu stupoare ca nu eram in plan...dra va intra sigur toata Turda....nu stiu cine are 3-4 oua pe aceasta artera sau intr-un bloc anume....dar d-le Chiliman, vi se pare normal ce ati facut si ce faceti?? am oprit niste imbunatatiri pe care doream s ale fac la balcon sa fac niste reparatii, la fel vecinii a caror balcoane sunt foarte erodate in pericol sa cada asteptand schelele si reabilitarea...care nu mai vine...si vreti sa va cred cu proiectul de reabilitare, vreti voturi? din blocul unde stau eu nu cred....stiu toti vecinii aceste demersuri fara rezultat.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by