Primaria Ramnicu Valcea si primarul Romeo Radulescu au fost obligati de instanta de judecata sa plateasca, in solidar, suma de 10.000 lei unei femei care a fost muscata de un caine maidanez. Decizia poate fi atacata cu recurs.

MaidaneziFoto: Agerpres

"La data de 28 octombrie 2011, reclamanta MG, din Ramnicu Valcea, a chemat in judecata municipiul Ramnicu-Valcea si pe primarul orasului solicitand obligarea acestora la plata sumei de 10.000 lei, cu titlul de despagubire pentru faptul ca la data de 28 august 2011, in timp ce se deplasa spre serviciu, a fost muscata grav, de mana stanga, de un caine comunitar aflat intr-un grup de 4-5 caini. In cerere se mai arata ca victima a fost transportata de urgenta la spital, fiind internata in perioada 28 august - 5 septembrie. Prin sentinta civila pronuntata la data de 3 aprilie 2012, Judecatoria Ramnicu Valcea a admis actiunea si a dispus obligarea paratilor, in solidar, la plata catre reclamanta a sumei solicitate", a declarat pentru postul de televiziune Valcea 1, Valentin Vlad, purtatorul de cuvant al Judecatoriei Ramnicu Valcea. Decizia este definitiva, dar nu este irevocabila, putand fi atacata cu recurs.

Dintre cele 500 de persoane care au fost muscate de caine, anul trecut, GM, este singura care a dat in judecata Primaria si a cerut daune.