In perioada 16-17 aprilie, la Hotel Hilton, Bucuresti, 20 de licee de elita din Europa vin sa isi intalneasca viitorii elevi in cadrul Proiectului World Education.

Timp liberFoto: Integral Programe Educationale

Pe langa oferta de studii gimnaziale si de liceu la unele din cele mai distinse institutii de invatamant din Europa, aceasta editie a targului aduce in premiera cea mai larga oferta de tabere de limbi straine si cursuri pentru copii intre 8 si 18 ani, familii si adulti. Intrarea la targ este gratuita in baza inregistrarii online la www.world-education.ro.

Targul World Education. Tabere de limbi straine si licee de elita din Europa, isi va deschide portile pe data de 16 aprilie, incepand cu ora 11.00, pentru a mijloci intalnirea dintre elevii romani, parintii acestora si reprezentantii scolilor si liceelor europene dornice de a primi mai multi elevi romani, cunoscuti pentru un nivel avansat de cunoastere a cel putin unei limbi straine.

Noutatea celei de a treia editii a targului consta in prezentarea celei mai bogate oferte de tabere si cursuri de limbi straine in strainatate de catre instutii de invatamant specializate in predarea de cursuri de limbi straine pentru straini si de catre consultantii Integral Programe Educationale.

Taberele de vara si cursurile de limbi straine care vor fi prezentate la targ pot raspunde celor mai variate nevoi: de la a invata o limba straina rapid si pana la petrecerea unei vacante distractive si educative pentru copii, familii sau chiar pentru adulti.

Invatarea unei limbi straine intr-un mediu cultural diferit, inconjurat de persoane care isi vorbesc limba nativa ofera copilului cele mai bune conditii pentru a invata rapid si corect limba straina. In acelasi timp copilul face cunostinta cu bogatia culturala a unei alte tari si isi poate face prieteni din toata lumea.

Timpul petrecut intr-o tabara de limbi straine in tara dorita reprezinta mai mult decat o simpla vacanta. Este o experienta de viata care intareste caracterul copilului, il face mai independent si ii largeste orizonturile.

Programul taberelor este astfel conceput incat sa ofere o gama foarte larga de activitati incitante pentru copii - practicarea de sporturi diferite, participarea la cursuri de dans, teatru sau pictura, in functie de inclinatiile copilului, tinandu-l departe de tentatia de a pierde timpul in fata calculatorului.

Pentru copiii pasionati de anumite domenii exista oportunitati extraordinare de incurajare a performantei. De exemplu, copiii pot fi antrenati in unele cluburi renumite de fotbal sau pot beneficia de programe intensive de echitatie sau de antrenamente dedicate de tenis de camp.

Sporturi nautice

Sporturi nautice

Foto: Integral Programe Educationale

Iar pentru cei care doresc sa isi exploreze abilitatile exista nenumarate activitati sportive si artistice interesante care pot fi incercate: sporturi nautice, golf, cursuri de jazz, cursuri de design si serigrafie etc.

Taberele de limbi straine sunt si o buna modalitate de adaptare a elevilor la stilul de viata si de studiu din colegiile de prestigiu din Europa. Unele programe ofera copiilor 2 sau 3 saptamani in campusurile liceelor de elita si in salile de curs in care vor putea urma apoi 2 sau 4 ani de liceu.

Liceele si colegiile de elita din Europa sunt recunoscute in intreaga lume pentru calitatea programelor academice si reprezinta o sansa in plus pentru admiterea ulterioara a studentilor la cele mai bune universitati din lume.

Consultantii Integral Programe Educationale ofera consultanta gratuita pentru alegerea celei mai bune variante de studiu, in functie de nevoile si abilitatile fiecaruia.

Pentru a va inscrie la targ si a solicita gratuit catalogul de tabere de limbi straine intrati pe www.integraledu.ro sau www.world-education.ro