In Piata Constitutiei, va fi organizat incepand cu ora 12.00, un amplu miting de protest in timp ce in Parlament are lor dezbaterea motiunii de cenzura introdusa de opozitie impotriva Codului Muncii. Organizatorii spera la o participare de minim 50.000 de oameni si au facut un apel si la populatia Bucurestiului sa iasa in strada. In aceste conditii, circulatia din Capitala va fi restrictionata.

Autocarele cu protestatarii veniti din tara vor intra in Bucuresti, in intervalul 9.00-12.00, prin sase puncte, de unde vor fi conduse de fortele de ordine catre Splaiul Independentei, intre Bulevardul Libertatii si Bulevardul Hasdeu - transmite Realitatea Tv.

De asemenea, circulatia va fi restrictionata pe Bulevardul Libertatii, pe sensul dinspre Bulevardul Natiunile Unite catre Calea 13 Septembrie.

Totodata, in intervalul orar 9.00 - 22.00 este posibil sa fie restrictionat in totalitate traficul rutier pe Bulevardul Libertatii, intre Bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 septembrie si pe Bulevardul Unirii intre Piata Constitutiei si intersectia cu Bulevardul Regina Maria.

Trasee RATB modificate

RATB a anuntat ca liniile de autobuze 136 si 385 vor circula pe trasee modificate avand in vedere mitingul organizat de confederatiile sindicale in Piata Constitutiei. Traficul rutier va fi restrictionat astfel incat linia 136 sa circule pe traseul de baza intre terminalul C.E.T. Vest Militari si intersectia Sos. Pandurilor/Str. Dr. Rainer, apoi pe un traseu modificat pe Str. Dr. Rainer, Bd. Eroilor, Splaiul Independentei (malul drept), cu intoarcere la Podul Izvor prin Splaiul Independentei (malul stang), Bd. Eroilor, Str. Dr. Bagdasar, Sos. Pandurilor, urmand apoi traseul de baza.

Linia 385 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Platforma Valea Oltului si intersectia Calea 13 Septembrie/Sos. Pandurilor, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Sos. Pandurilor, Str. Dr. Rainer (Str. Dr. Bagdasar), Bd. Eroilor, Splaiul Independentei, Pod Izvor, urmand apoi traseul de baza, informeaza Agerpres.