Peste 17 scoli si colegii de elita din Europa vor fi prezente la Bucuresti in perioada 11-12 decembrie. Studiile la colegii de marca din Marea Britanie, Elvetia sau Germania nu inseamna doar educatie la nivel inalt si un CV de nerefuzat, ci si sansa unei experiente de viata altfel imposibil de dobandit. Sunt cel putin 7 argumente pentru care institutiile de invatamant de elita din Europa pot reprezenta cea mai potrivita alegere pentru educatia copiilor dumneavoastra.

World EducationFoto: www.integraledu.ro

Sunt cel putin 7 argumente pentru care institutiile de invatamant de elita din Europa pot reprezenta cea mai potrivita alegere pentru educatia copiilor dumneavoastra:

1. Scolile si liceele din Europa sunt recunoscute ca oferind servicii educationale la nivel inalt, cunostinte academice solide si calificari recunoscute peste tot in lume.

2. Elevii care opteaza pentru studii in liceele de stat sau private, precum cele din Marea Britanie sau Elvetia, au sanse sporite de a fi ulterior admisi la universitatile de top din lume.

3. Oportunitatea obtinerii unor diplome recunoscute international. Majoritatea scolilor si liceelor din portofoliul partenerilor Integral Programe Educationale ofera cele mai importante programe acreditate la nivel international, precum deja cunoscutele: GCSE (General Certificate of Secondary Education), IGCSE (International General Certificate of Secondary Education), A-level si IB (International Bacalaureate).

4. Pe langa programa scolara, o multitudine de activitati extrascolare pregatesc copiii pentru realitatile lumii in care traim, oferindu-le o perspectiva practica asupra domeniilor in care vor activa in viitor.

5. Atat liceele private cat si cele de stat, promoveaza metode de predare moderne, interactive care, pe langa cunostintele de specialitate pe care le ofera, deprind elevii cu un mod de gandire analitic si le stimuleaza creativitatea.

6. Toate scolile si liceele beneficiaza de dotari excelente pentru activitati scolare si extrascolare (muzica, limbi straine, laboratoare, biblioteci etc.)

7. Institutiile de invatamant asigura un mediu atent monitorizat pentru siguranta elevilor.