Anna Lesko, la hotel cu impresarul si apoi acasa la el. Cantareata basarabeanca ii datoreaza in buna masura ascensiunea in showbiz impresarului ei, Radu Groza. Tocmai din acest motiv, Anna ii dedica foarte mult timp celui care ii percepe 30% din castigul pe orice cantare, cei doi afisandu-se peste tot impreuna, scrie Cancan.

Liviu Varciu: "Ma lepad de Satana!"; Adelina: "E un figurant". Liviu si Adelina Varciu s-au prezentat, ieri, la Judecatoria Sectorului 3 pentru a oficializa despartirea, iar in cele cinci ore de asteptare pe holurile instantei si-au adresat vorbe grele. Intrebat daca ii este greu sa divorteze, Liviu a spus: "Ce sa zic, e ca vorba aia, te lepezi de Satana? Ma lepad de Satana!". Prima care a sosit la judecatorie a fost Adelina, care a declarat ca Liviu a spus numai minciuni despre ea. "E un figurant", a spus ea cand si-a vazut sotul. Actorul de telenovele a mers la Adelina, schimband cateva vorbe cu aceasta, apoi s-a indepartat, scrie Cancan.

CRBL si-a rupt piciorul dupa o pirueta. Mare suparare pe Eduard Andreianu (CRBL): pentru prima data-n viata si-a luxat glezna, chiar daca a facut pana acum numeroase figuri acrobatice. "Filmam pentru o campanie, in parc, cand am incercat o pirueta. Trebuia sa dau cu pumnul intr-un sac de box, numai ca locul era in panta si am simtit ca imi cedeaza genunchiul si imi trosneste glezna. Dupa ce am fost la "Sf. Ioan", am ajuns la Municipal, pentru ca initial medicii ziceau sa ma opereze", a declarat CRBL. Integral in Cancan.

Printesa Brianna Caradja s-a casatorit cu un gay pentru bani! Amanunte picante incep sa iasa la iveala in ceea ce priveste relatia printesei Brianna cu sotul ei, avocatul de origine italiana. Cei doi s-au casatorit in aprilie 2006, ca in scurt timp avocatul sa recunoasca adevarata lui orientare sexuala si anume faptul ca este gay. Briannei nu i-a venit sa creada si a jurat ca a fost pacalita, anunta Click.

Kate Hudson nu e deranjata de scenele de sex ale parintilor. Kate Hudson nu se simte deloc stanjenita sa-si urmareasca parintii in scenele de sex. Crescuta de actorii Goldie Hawn si Kurt Russel, frumoasa blonda nu s-a simtit rusinata de scenele intime dintre ei, pentru ca a fost crescuta intr-un mediu in care sexualitatea este ceva cat se poate de natural. "Daca m-am simtit jenata? Nici vorba. Intotdeauna am crezut despre mama ca este al naibii de frumoasa. Cu toate astea nu pot spune ca simt o placere cand ii privesc in astfel de ipostaze, dar nu ma deranjeaza. Integral in Click.

Bote, ce te-ai ofilit la «Dansez»! Catalin Botezatu s-a schimbat vizibil dupa repetitiile istovitoare pentru emisiunea-concurs „Dansez pentru tine". Clasat pe locul al patrulea, Catalin a iesit din competitie mult mai slab, mult mai paradit, dar si mult mai ridat. Chiar daca a apelat la injectii cu colagen pentru a-si mai masca oboseala, efectul acestora a trecut parca mult prea rapid. Ca sa isi mai revina, designerul a fost plecat cateva zile la Festivalul de film de la Cannes, scrie Click.

Ramona Gabor vrea sa faca un copil in 2-3 ani. Ca majoritatea vedetelor autohtone, si Ramona Gabor a participat duminica seara la concertul AC/DC. "A fost un show extraordinar, dar nu e genul meu de muzică. Am mers pentru că m-a invitat sora mea", a spus Ramona, adăugând că a fost însoţită de iubitul ei, Gabi, şi de Moni, dar nu şi de Irinel. Cu toate acestea, cumnata lui Columbeanu s-a simţit foarte bine şi a fost impresionată de reacţia publicului, scrie Libertatea.

Blonda lui Iri, viitoare nevasta: "Te vaneaza barbatii si daca esti casatorita". Mariana Rosca, blonda lui Iri, se marita cu un libanez, pe nume Sabbagh, care o crede "fata cuminte". Frumoasa a primit un Ferrari cand a fost ceruta de nevasta, dar nu il conduce, pentru ca nu se descurca. In plus, Mariana a primit mai multe masini de la iubitul ei, printre care si un Hummer. In total, "parcul auto" al blondei, valoreaza 3 milioane de dolari, anunta Libertatea.

Michael locuieste singur pe o insula. Zeci de mii de admiratori din lumea intreaga contesta versiunea oficiala a disparitiei lui Michael Jackson si cred intr-o teorie a conspiratiei. Variantele fac valuri pe internet, fanii intrecandu-se in argumente potrivit carora cantaretul traieste. Recent, pe Facebook a aparut informatia conform careia “Michael Jackson nu e mort, totul face parte dintr-o strategie pentru a-i pregati o uriasa revenire!”. Un alt fan, citat de cotidianul francez Le Figaro, a dat asigurari: “Surse de incredere m-au informat ca in spatele presupusei morti a lui Michael este organizatia terorista Al-Qaeda, care l-a ajutat sa insceneze totul”. Integral in Libertatea.