“Unde da mama creste” – un principiu cu care am crescut si cu care ne crestem si noi copiii? Cum ne educam copiii atunci cand purtam in spate frustrarile batailor din copilarie? Cum ii oferim copilului o coloana vertebrala psihica sanatoasa atunci cand nu stim alta metoda decat bataia? Psihologul de familie Mirela Horumba discuta online miercuri, de la ora 12:00, despre cum putem scapa de umbrele trecutului si care sunt metodele prin care ne putem creste copiii fara sa apelam la violenta.

  • Intalnirea s-a incheiat
  • Vezi raspunsurile invitatei pe SmartWoman.ro
  • Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care  nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

Saptamana trecuta, SmartWoman a publicat un material plecand de la un studiu realizat de oamenii de stiinta de peste Ocean, care arata ca 48% dintre mamele din SUA sustin ca nu si-au plesnit copilul in ultima luna, 28% au recunoscut ca au aplicat corectii fizice usoare o data sau de doua ori, iar 26% dintre mame si-au plesnit copiii de mai mult de doua ori in ultima luna.

Articolul a suscitat interesul cititorilor SmartWoman, iar parerea generala a comentatorilor a fost ca “sunt momente cand numai o palmuta peste fundulet ii linisteste”.

Vezi si alte comentatii pe aceeasi tema:

Comentariu scris de Ava

Nu inteleg de unde atita soc si groaza, am primit si eu “pedepse fizice moderate”, inclusiv curea, si nu am ramas traumatizata Important e sa nu abuzezi de ele, asa cum a spus “o doamne” sa ii explici totusi ce nu a fost bine (pe cit se poate la virsta de 3-5 ani) si sa nu uiti la sfirsit sa ii arati copilului ca il iubesti si ca il vei iubi indiferent ce boacana face. Iar daca da pe jos televizorul nou si il sparge, vreau sa vad cine se abtine sa’i dea o palma (“usoara”)!