Vodafone a incheiat parteneriate cu magazinele online eMAG, PCfun si Cel.ro prin care clientii acestora pot cumpara online si abonamente de date mobile ale operatorului, odata cu achizitia de laptopuri si netbook-uri, a anuntat joi operatorul. In functie de tipul de abonament, utilizatorii primesc reduceri la produsele cumparate. Operatorul promite ca programul va fi extins in perioada urmatoare si la magazinul PCGarage. Mutarea vine dupa ce la inceputul acestei luni, operatorul a anuntat extinderea retelei prin care promite viteze de transfer a datelor de pana la 21.6 Mbps.

Dupa ce efectueaza tranzactia online, utilizatorii primesc prin curier contractul de abonament, care trebuie semnat si returnat, moment in care se face activarea abonamentului de date Vodafone.

Comunicatul integral cu unele din reducerile pe care le vor practica magazinele online, aici.

La inceputul acestei luni, Vodafone a anuntat extinderea retelei HSPA+, prin care promite viteze de transfer a datelor de trei ori mai mari decat pana in prezent in retelele 3G, de pana la 21,6 Mbps pentru descarcare, in 15 noi localitati, in plus fata de Bucuresti. Si Zapp a anuntat anul trecut lansarea propriei retele HSPA+ care promitea aceleasi viteze de descarcare a datelor, pentru inceput doar in Bucuresti, fara insa a prezenta si o oferta comerciala. Operatorul a fost preluat intre timp de Cosmote si pana acum nu s-au mai facut noi anunturi legate de dezvoltarea fostei retele HSPA+ a Zapp.