Pastele in familie, Pastele concediu sau Pastele picnic? Sunt doar trei variante de petrecere a sarbatorii pascale pe care noi le-am identificat si am ales sa vorbim despre ele. Unii prefera intimitatea, unii abia asteapta sa adune intreaga familie in jurul lor, in timp ce altii folosesc ocazia pentru a iesi la gratar, alaturi de prieteni si vecini. Voi cum va petreceti Pastele?

Pastele asta merg in concediu

M-am gandit serios daca sa merg acasa, de Paste. Acasa, adica la parintii mei, in locul unde m-am nascut si unde acum ma intorc cam o data la trei saptamani. O saptamana am negociat cu mine daca Pastele asta este sarbatoare sau vacanta. Daca alerg intre parintii mei si ai prietenului meu sau daca fac ce vreau eu sa fac. Si am ajuns la o concluzie: Pastele asta, eu sunt putin cam obosita ca sa sarbatoresc.

Pastele este o SARBATOARE

Din ce in ce mai des auzim ca "soarele a scos romanii la un gratar, la iarba verde". Se pare ca incinsul gratarelor, infulecatul mititeilor si berea transforma orice zi libera intr-un stereotip modern. Nu mai conteaza de ce esti liber, nu mai conteaza daca este sfarsit de saptamana, concediu sau sarbatoare, toate zilele cand nu mergem la serviciu sunt la fel.

Citeste materialul in intregime pe SmartWoman.ro