Am colectionat, de cand ma stiu, tot felul de prostii, pixuri verzi, creioane cu care imi prindeam parul si pe care le asortam in functie de imbracaminte si bijuterii din lemn. De cativa ani am facut o pasiune pentru pungi. Colectionez pungi. Am peste 7 kilograme de pungi din toata lumea. Piesa de rezistenta este o punguta mica,verde de la Harrods, cel mai scump magazin din lume. Cat m-a costat? Apropae nimic. Unde sta colectia mea? In spatele televizorului. Ma pot numi colectionar? Nu.

Am descoperit-o pe Raluca la un eveniment mai putin obisnuit. Am primit pe Facebook o invitatie sa ma pozez cu palarii. In duminica respectiva am ajuns in Raiul Palariilor. Peste 40 de palarii s-au asezat calme pe capete frumoase, s-au starduit sa stea cuminti de crestete mai mari sa mai mici, ne-au facut sa ne simtim domnisoare din alte vremuri.

Raluca are peste 100 de palarii si se poate numi colectionar. Si-a luat palarii de cand se stie, dar a inceput cu adevarat sa colectioneze acum doi ani, cand si-a cumparat prima palarie de colectie. “Acum am palariile din toata lumea, cele mai multe din America si Canada, Franta, Belgia, Italia, dar si din locuri mai exotice ca, Hong Kong si Australia”.

Citeste intreaga poveste pe SmartWoman.ro