Lider in Premier League, Chelsea a fost tinuta in sah, marti seara, de Hull City, echipa aflata in subsolul clasamentului. Londonezii au remizat in deplasare, scor 1-1, si rateaza sansa de a se distanta la patru puncte de contracandidata la titlu, Manchester United.

Lampard si Ballack au incercat poarta celor de la Hull inca din primele minute ale partidei, insa gazdele au fost cele care au deschis scorul in minutul 30, prin reusita lui Steven Mouyokolo. Didier Drogba a readus egalitatea pe tabela de marcaj cu trei minute inainte de pauza, printr-o lovitura libera.

Cu aceasta remiza, Chelsea acumuleaza 55 de puncte, cu doua mai mult decat Manchester United si la o distanta de sase puncte fata de adversarii din urmatoarea etapa (a 25-a), Arsenal Londra.

Capitanul John Terry, care a tinut prima pagina a ziarelor din Anglia dupa dezvaluirile infidelitatii sale, a fost tinta atacurilor suporterilor lui Hull. ""Terry, Terry, where's your wife?" (Terry, Terry, unde iti este nevasta?) a fost cantecul ce s-a auzit pe tot parcursul meciului, iar in momentul in care Ashley Cole a fost introdus pe teren, in repriza a doua, fanii lui Hull au schimbat "placa": "Ashley, Ashley, watch your wife" (Ashley, Ashley ai grija de nevasta ta)

Clasament:

1. Chelsea 55 puncte (24 meciuri)

2. Manchester United 53p (24m)

3. Arsenal 49p (24m)

4. Tottenham 42p (24m)

5. Liverpool 41p (24m)

6. Manchester City 41p (22m)