Daca te pasioneaza domeniul aplicatiilor web, internetul, business-ul online, iti doresti sa creezi noi contacte si sa traiesti o experienta inedita, contra cronometru, atunci vino la Launch48 Romania.

Launch48, cel mai interesant si antrenant eveniment dedicat antreprenorilor existenti sau viitori din mediul online londonez va avea loc in premiera in Romania, in perioada 7-9 decembrie, in cadrul celei de-a treia editii NetCamp, un eveniment marca Evensys, organizat in parteneriat cu Microsoft, Nokia, Kaspersky si BCR.

Astfel, NetCamp lanseaza provocarea Launch48 tuturor celor interesati sa aprofundeze domeniul antreprenoriatului online, dar si sa-si testeze propriile abilitati si limite, lucrand sub presiunea celor 48 de ore pentru atingerea unui obiectiv concret.

Cum functioneaza Launch48? Participanti din domenii variate de activitate si cu nivele diferite de experienta in industria online se reunesc in echipe de lucru pentru a concepe, planifica, dezvolta si lansa impreuna una sau mai multe aplicatii online, in doar 2 zile de activitate, plecand de la o serie de idei propuse si alese prin vot democratic. Echipele formate sunt consiliate pe parcursul celor 48 de ore de o echipa de mentori si un board, format din specialisti cu experienta in domeniu.

Vor exista patru etape in desfasurarea Launch48 Romania: trimiterea ideilor de proiecte, selectia ideilor si formarea echipelor, dezvoltarea proiectelor si prezentarea lor in cadrul evenimentului NetCamp, pe data de 9 decembrie.

Pentru a facilita interactiunea intre cei implicati sau interesati de eveniment, Evensys si HotNews.ro au creat special comunitatea Launch48 Network Romania, locul ideal pentru a face schimb de impresii, cunoaste noi oameni, testa idei in premiera si obtine feedback.

Launch48 Romania este o initiativa sustinuta de Seed Money, HotNews.ro, Paralela 45, Startups si Geek Meet. Detalii complete sunt disponibile pe http://www.netcamp.ro/2009/