UPDATE: Concursul "Castiga ultima carte semnata Vasile Ernu" s-a incheiat. Raspunsul corect la intrebarea concursului "Care este romanul de debut al lui Vasile Ernu?" este "Nascut in URSS".

In urma tragerii la sorti, dintre participantii care au raspuns corect la intrebarea concursului au fost desemnati cei cinci castigatori ai ultimei carti a lui Vasile Ernu, "Ultimii eretici ai Imperiului", cu semnatura autorului:

  • Flutur Adrian (Bucuresti)
  • Ispas Gheorghe (Corabia)
  • Adrian Dobrescu (Bucuresti)
  • Lucian Alin Pop (Cluj-Napoca)
  • Luminita Panait (Bucuresti)

Premiile pot fi ridicate, pe baza actului de identitate, de la sediul Editurii Polirom (B-dul I.C. Bratianu, nr. 6, et. 7, ap. 33, Bucuresti). Castigatorii care nu isi pot ridica premiul de la sediul editurii pot solicita primirea volumului semnat de Vasile Ernu prin curier, sunand la numarul 021-311.611.3 (Editura Polirom, secretariat).

Vasile Ernu isi lanseaza cel mai recent volum, Ultimii eretici ai Imperiului, miercuri, 21 octombrie, incepand cu ora 19 la Muzeul Taranului Roman. Ultimii eretici ai Imperiuluispune – cu ironie, cinism si mult umor – povestea a doi eroi din doua lumi diferite: un batrin terorist care a incercat sa-l asasineze pe Stalin, devenit disident, ce a scandalizat mai multe regimuri politice, si un tanar scriitor specialist in tehnici de fraudare a bancilor. Doi eroi din doua generatii diferite, care isi impartasesc idei, tehnici de lupta si subzistenta, secrete de decodare a diverselor limbaje, precum si forme de rezistenta si virusare a unor mecanisme de control si represiune.

Castiga unul dintre cele cinci volume Ultimii eretici ai Imperiului, cu semnatura autorului, raspunzand corect la intrebarea "Care este romanul de debut al lui Vasile Ernu?"

Cei cinci castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti dintre participantii care au trimis raspunsul corect.

Regulament:

Concursul se va desfasura in perioada 19-22 octombrie 2009, iar castigatorii vor fi anuntati joi, 22 octombrie, orele 16:00.

Participantii sunt rugati sa trimita un e-mail pe adresa concurs[at]hotnews.ro care sa contina:

* raspunsul la intrebarea concursului: "Care este romanul de debut al lui Vasile Ernu?"

* datele personale (nume, prenume, adresa, telefon)

Atentie! Numai e-mail-urile care contin aceste date vor fi validate si permise in concurs.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti dintre cei care au raspuns corect la intrebarea concursului.