Succesul campaniei, care ofera 14% pe an pentru banii nou depusi pe ING Card Cont’ROL pana in 30 iunie, a dus la aglomerarea peste masura a ING Office-urilor. “Exista 2 perioade de varf, dimineata pana in 11 si dupa-amiaza in jurul orelor 15-16, cand nu mai e aer. Chiar daca aplicatia pentru ING Card Cont’ROL dureaza cateva minute, trebuie doar buletinul de identitate, chiar daca ne miscam prasnel, tot nu reusim sa scapam de cozi”, spune sefa unuia dintre office-urile ING.

Dupa succesul Noptii Muzeelor si a deschiderii pentru cumparaturile de noapte a catorva lanturi de retail, surse din ING spun ca banca se gandeste sa prelungeasca programul pana la miezul noptii sau sa ofere saptamanal experienta nocturna a shoppingului de produse bancare. “Oamenii sunt mai relaxati noaptea, mai putin stresati de serviciu, trafic si familie. Sunt capabili sa gandeasca la rece si sa se concentreze mai usor si, cand e vorba de bani, trebuie sa ai mintea clara. In plus, ne rezolva problemele de congestie a office-urilor . Nimeni nu s-a gandit ca lumea va da navala”, spune un reprezentant al departamentului vanzari ING.

Masura de prelungire a programului este posibil sa intre in vigoare luna viitoare. Promotia “vinovata” de incarcarea excesiva cu cereri a office-urilor ofera 14% pe an la sumele nou depuse pana pe 30 iunie pe ING Card Cont’ROL.